dimecres, 29 d’abril del 2015

Moda urbana a tot color

I seguim parlant de nous comerços que obren a Reus. Avui escric de Life &Colors, la botiga de moda per a dona situada al C. Jesús, 26, que a finals de març va agafar el relleu de Vinga, un altre comerç especialitzat també en moda, però d’un estil molt diferent. La propietària, Ari Mercader, va decidir donar-li un tomb al seu negoci i canviar completament l’estil del local i de les seves peces de roba, aportant un aire molt més fresc, colorista, jove i divertit, sota el nom “Life & Colors” un nom vibrant molt apropiat a l’estil propi de la seva oferta.



Si una cosa hi trobem a Life & Colors és color. Color amb un toc retro tan en la decoració, com amb el tall i l’estil marcadament urbà de les peces de roba. Peces còmodes, ideals pel dia a dia, d’esperit jove i diferents.





Podem trobar-hi una molt bona selecció dels dissenys de dissenyadors emergents, joves creadors i marques consolidades, la majoria nacionals, que fins a la data, era difícil, sinó impossible trobar-les entre l’oferta del comerç de la ciutat. Una oferta més pròpia de les grans ciutats. Si em paro a pensar, Life & Colors és una d’aquelles botigues que situaria en ple Born de Barcelona ... però no! La tenim al vell mig de Reus.



Entre la seva oferta hi trobem dissenys de marques més conegudes com Surkana o Skunfunk, d’altres menys conegudes, però igual interessants com TitisClothing, la Compañía Fantástica o Indi & Cold. Totes nacionals menys Desires, una marca danesa que es caracteritza per utilitzar teixits de qualitat amb dissenys i estampats molt originals.


Surkana és una marca que destaca pels seus vistosos estampats de colors potents amb un toc ètnic. Skunfunk és una marca de referència dins de l’estil urbà, que destaca per la seva originalitat en els talls i en els teixits, creant col·leccions amb harmonia amb les últimes tendències, però mantenint sempre el toc original.



TitisClothing és una marca murciana de moda i complements per a dona, darrera la qual hi trobem 3 germanes que creen dissenys urbans, amb tocs d’estil pop, retro i molt contemporani, amb especial atenció a les il·lustracions i als estampats, amb elements molt originals.




Compañía Fantástica, és una marca madrilenya de dissenys d’un estil molt coquetó i retro a la vegada, de prints molt graciosos i divertits.



De totes elles, potser Indi & Cold seria la marca més “sofisticada” que trobem a Life & Colors. Però tot i això, és una marca diferent, ja que dins d’aquesta sofisticació hi ha tocs esportius i extremats, amb un caient molt bonic. 



També podem trobar-hi les samarretes de Costalamel, una marca de Barcelona que produeix el 100% del seu producte a nivell local i de forma artesanal, oferint-nos una col·lecció de samarretes amb il·lustracions molt xules i originals. I les sabatilles de la marca Meyba, tot un clàssic renovat. 


El rollet d’aquest comerç és molt interessant. Ens ofereix una moda urbana alternativa que fuig dels estereotips i alhora està plena d’energia, optimisme i positivisme. L’opció perfecte per vestir amb personalitat i apostar pels colors i els estampats psicodèlics, perquè de tan en quan va bé despendre’s dels negres, blancs i marrons, i omplir de color els nostres looks!

*Fotografies cedides per Life & Colors


Recordeu que estem de sorteig aquí
-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Em va encantar descobrir aquesta botiga! Està molt ben decorada, l'aposta per dissenyadors d'aquí i de qualitat és nova a Reus. La roba és preciosa. Els hi desitjo molta molta sort i gràcies per apostar per Reus amb algo diferent!

    ResponElimina