dimecres, 15 d’abril del 2015

Llum de Paper

Fa uns mesos, vaig tenir el plaer d’assistir a la inauguració d’una nova Escola a Reus: Origami Art i Teràpia (C. Llovera, 43-45, 1r. Pis), una escola especialitzada en l’art i alhora tècnica de l’origami, o dit d’una altra manera, de la papiroflèxia. Com ja vaig escriure al post que vaig escriure referent a la seva inauguració, a Origami Art i Teràpia, podem aprendre aquest art a través de cursos, tallers i monogràfics.



El passat dissabte, vaig assistir a un d’aquests tallers, un que tenia per objectiu crear una làmpada espectacular! Una làmpada creada a partir de fulls de pergamí, que plegats i col·locats de forma magistral formen un icosàedre estel·lar, un disseny creat per Paolo Bascetta, matemàtic italià.


Em va encantar la proposta de la Lluïsa Crusells, d’Origami Art i Teràpia, un taller on aprendre una mica més sobre l’origami, aquest art d’origen japonès, i alhora crear una làmpada xulíssima que quedaria genial en qualsevol racó de casa.




El taller va durar de les 10 a les 2 del migdia de dissabte, sembla increïble que en tan poc temps puguem arribar a realitzar un objecta com aquest, a simple vista, d’una gran complexitat, i sense cap coneixement previ, però amb l’ajuda de la Lluïsa és fa molt més senzill.




A més, durant el curs vàrem menjar galetes de la fortuna, esmorzar, alhora que gaudíem d’una molt bona estona, mentre anàvem per feina.


I finalment, en menys de 4 hores, vàrem acabar les nostres làmpades d’origami. Si ja de per si la forma és molt bonica, si a més li posem llum, l’efecte encara es multiplica i queda genial!





I així queda la meva creació, ja instal·lada en un racó de casa. Xulíssim!!!




Així que ja ho sabeu, si voleu fer una làmpada com aquesta o aprendre més sobre aquest art, Origami Art i Teràpia ens en dóna l’oportunitat. A més, per aquest Sant Jordi ens ha preparat unes propostes molt especials:
Taller de Dracs: El dissabte 18 d’abril, de 10h a 14h. Un taller pensat per als més petits (a partir de 12 anys). On es realitzaran varis dracs d’origami.




I el mateix dissabte per la tarda, de 16h a 20h. Venda i encàrrec de Roses fetes amb la tècnica de l’origami. Unes roses precioses i que no se us pansiran!  


Us animeu a coneixer més de l'origami??

_________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada