dimarts, 21 d’abril del 2015

Moda denim a tot GAS!

Ja fa dies que tenia pendent publicar el post d’avui per parlar-vos de nova GAS Store, un nou comerç que va obrir les seves portes a finals de febrer, però que just aquesta setmana, el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, fa la seva inauguració oficial.



GAS Store és el nou establiment que ocupa el local de baix de la Casa Segarra, al nº 12 del C. Sant Joan, de Reus. Un local ocupat durant els últims anys: primer per la Levi’s, posteriorment per Dinocco, una botiga de roba multimarca, i per últim una sabateria de calçat econòmic. Així doncs, ara és Gas Jeans, la prestigiosa marca especialitzada en moda denim, la que ha apostat per aquest local.


La marca GAS, segur que tots la coneixeu, i no serà pas per les seves botigues, ja que són escasses i de ressent obertura a la nostra zona, sinó més bé per trobar alguna de les seves peces de roba en botigues multimarca, principalment botigues especialitzades en moda masculina, ja que la col·lecció total de la marca es reparteix en un 70% per a noi i un 30% per a noia. 
GAS Jeans és una marca d’origen Italià fundada per Claudio Grotto i gestionada des de l’àmbit familiar des dels anys 70’ fins a dia d’avui, amb una trajectòria de més de 30 anys dissenyant, fabricant i distribuint roba per a home, dona i nens. En els últims temps, la marca vol expandir la marca per Europa, a través de franquícies com la de Reus. Però sempre buscant mantenir l’essència de la gestió de la marca des de l’àmbit familiar. Així és com, de forma personal els fundadors de la marca trien amb molta cura qui estarà al capdavant d’aquestes franquícies, atorgant el privilegi a persones, famílies, que comparteixin la seva filosofia. I a Reus, els gestors i promotors de la firma són la família Aragones-Cavallé.
 
Font: Facebook Gas Jeans Reus

Actualment GAS, a España, està present a través de 5 botigues (Logroño, Albacete, Bilbau, Sant Sebastian i Reus) a més de varis corners en centres comercials. La de Reus, és la primera botiga “pilot”, en la que podem veure la nova imatge i els nous elements decoratius que ha implementat la marca. És la botiga més moderna de la firma, la que servirà de model per les pròximes que s’obriran a l’Estat. Una estètica més moderna i actual, colors nous, i el seu moble càpsula, un element destinat als seus jeans.


L’oferta de GAS Jeans gira en torn del denim, oferint un producte contemporani, atemporal, que va més enllà de les modes del moment. Ens proposa un total look versàtil i funcional, capaç d’expressar un estil en que destaca la qualitat i la cura en els detalls.


D’estil fresc, jove i molt urbà. Sempre col·leccions de colors molt portables, tot i tenir en compte aquells més tendenciosos, en els quals aquest any destaquen per a home: els blaus, albergínia i sobretot verds.



I per a noia, el verd com a color més destacat, i colors pastel amb taronges, grocs, turqueses i coralls.




A més, per combinar, també trobem accessoris: bosses, fulards i cinturons, així com peces de roba interior, tan per a home com per a dona.



Els jeans de GAS destaquen pel seu confort, la seva suavitat i la qualitat en els teixits i en els acabats. Els models estrella d’aquesta temporada en quan a denim són:
Per a home: Morrisson ‘atelier’, un disseny ben acabat, amb especial cura en els detalls. “Made in Italy”



Raul - uns pantalons més informals, amb un patró més juvenil.  Rentat en to clar amb contrastos, ruptures i tir baix.



I per a noia destacar el model Sheila “reflex color”, d’una tonalitat més suau i verdosa, amb una subtil brillantor i olor a roses.



Shindy – uns pantalons “xinos” de cotó negre stretch, amb detalls d’ecopell als genolls.



I, Sheila “Blue Denim Confort” - un texà desgastat, amb incrustracions de brillantets i rotures. Molt, molt trendy!! 


 A més, GAS sempre ha estat estretament involucrat amb el món de l' esport a través de nombrosos patrocinis importants. Aquest és un món amb el qual comparteix valors fonamentals: l'optimisme, la passió, el dinamisme i la capacitat de desafiar els límits d'un mateix. Com segur sabeu, des del 1998 GAS ha estat un dels principals patrocinadors de l'equip Repsol Honda per al Campionat del Món de MotoGP, al costat de campions com Mick Doohan, Valentino Rossi, Nicky Hayden, Dovizioso, Casey Stoner i els nostres Dani Pedrosa i Marc Márquez, aquest últim campió del Món el 2013 i 2014 és l’actual ambaixador de la marca.
A la botiga de Reus, trobem el merchandising de l’equip Honda a la nostra disposició: jaquetes, gorres, samarretes, jerseis...




Així doncs, ja sabeu que a partir d’ara, podem gaudir de la tendència y la qualitat de tota la col·lecció de GAS Jeans a Reus. Un bon lloc on trobar-hi els nostres jeans perfectes i la moda més urbana!
I recordeu! Aquest dijous, 23 d’abril a partir de les 18h la inauguració oficial! 



Recordeu que estem de sorteig aquí
-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada