dijous, 19 de febrer del 2015

Corall: les arts plàstiques aplicades a la moda

Avui escric d’un negoci que no trobem físicament en un punt concret com a tal, dins del mapa comercial de Reus, però que tot i així, forma part de L’Aparador de Reus. Avui us parlaré de Corall, una iniciativa comercial de dues joves emprenedores, la barcelonina Eulàlia Esparò, dissenyadora gràfica i pintora, i la reusenca Clauda Salas, dissenyadora de bijuteria, personal shopper i model.

Fotografia de Disseny & foto Somriu  

Corall neix a la primavera del 2014, dedicada a la creació i venta d’accessoris fets a mà, principalment bijuteria i fulards. Productes elaborats amb la combinació de diferents materials, colors i formes, portant a oferir-nos peces originals i diferents.
Els mocadors estan confeccionats en gasa i amb estampats molt variats i colorits basats en les pintures de la pròpia Eulàlia.




Les diferents col·leccions de bijuteria de Corall estan inspirades en els detalls més interessants dels estampats, fins al punt, en alguns casos, de plasmar-los directament. 



A les seves peces de bijuteria trobem molta pedra natural: àgates, turqueses, ametistes, corall, perles naturals. També utilitzen altres elements com pedres swarovski, ceràmica, porcellana, camafeus o petxines. 



I les polseres estan fetes amb seda 100% natural i són una xulada!  



Tot plegat aporta a la firma un estil ètnic i tribal, que ens va genial sobretot per donar un toc especial als nostres looks de primavera-estiu.  
No hi ha cap peça igual, sempre varia algun element, fet que fa que totes siguin peces úniques i exclusives. A més, ens ofereixen la possibilitat de confeccionar peces a mida segons les necessitats de cadascuna de nosatres, només cal contactar amb elles i dir el que volem. Seguint aquesta línia ara també col·laboren amb la dissenyadora de vestits de núvia Lluïsa Vilà i la Floristeria Trèvol creant joies de plata i pedra natural dissenyades a mida segons la forma i estil del vestit i el color i l'estil de la toia. 



Com us deia, Corall no té una direcció fixa als carrers de Reus, però hi ha varies maneres d’aconseguir els seus productes: la forma més fàcil és a través de la seva web, enviant-los-hi un correu electrònic o accedint directament a la seva botiga online a Etsy

També podeu trobar alguna de les seves peces a algun comerç de la ciutat: El Àrbol (C/Sant Elies, 39) i a Capritx (C/Major, 2)

O sinó, tal i com les vaig conèixer jo: assistint als seus Showrooms, realitzats en diferents locals i de forma puntual. L'últim, realitzat a Reus, el passat 24 de desembre amb col·laboració de la nova botiga Lupo Reus, Xarol, Perfumeria Júlia. 


Fotografia de Disseny & foto Somriu  
També ofereixen una original forma d'adquirir els seus productes a través de "Tupper-Corall" reunions concertades normalment per a grups d'amigues, on a més de mostrar els seus productes, aporten consells de moda, bellesa i arts plàstiques. 

Ah! i esteu alerta perquè per Sant Jordi ens han estan preparant una col·lecció ben especial i única! Per no perdre detall seguiu a Corall a través de la seva pagina de Facebook

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada