dimarts, 10 de febrer del 2015

Desperta Sant Valentí amb el Centre Botànic

S’acosta el dia dels enamorats, Sant Valentí, el 14 de febre, que aquest any coincideix en dissabte de Carnaval, i potser aquesta festivitat aquest any, passarà més desapercebuda que cap altre any. És doncs per aquest motiu que les Botàniques de la floristeria Centre Botànic  (Camí de Riudoms, 7)  han pensat que la millor manera de celebrar aquest dia és despertar a les nostres parelles amb un detallet ple d’amor i,  destinar la resta del dia a gaudir del Carnaval de Reus.


Són moltes les propostes creades expressament o adaptades a aquest dia, el que està clar és que el dia de Sant Valentí és un d’aquells dies que podríem qualificar com floral: un ram de flors, una rosa o una planta, són alguns dels regals típics i tòpics d’aquest dia.
Com anava explicant, aquest any, les propostes del Centre Botànic estan plenes d’originalitat amb un toc divertit i graciós. Van més enllà dels tòpics, oferint-nos uns productes on l’element principal evidentment és floral, però ve acompanyat d’altres complements que el fan especial.
Una de les seves propostes més divertides és el “picnic d’amor”. M’encanta la idea! És genial i té un punt de glamour molt encertat! 


Aquest picnic d’amor està format per 1 ampolla de cava, 2 copes, 2 roses vermelles i 2 galetes artesanes en forma de cor creades per Markus Kunz de Marc’s Pastisseria (Riera Miró, 72), una de les pastisseries més innovadores i creatives del panorama pastisser de Reus.



La gràcia d’aquest picnic tan especial és que ve tot presentat en una caixeta de cartró amb detalls de cors en color vermell aparentant un centre floral.

Una de les altres propostes que podem trobar és un ramet format per clavells vermells acompanyats d’una tarongeta i el missatge “ets la meva mitja taronja”...una monada!!




I perquè no, una rosa, el símbol de l’amor per excel·lència. Però en un format diferent: presentada en un gerret de làmines de feltre combinades en vermell i blanc, ideal per decorar un petit racó de casa, posar damunt d’una taula o d’una prestatgeria...



O un centre de roses ben elegant i sobri amb el que quedes perfecte amb qualsevol dona, segur!




Però tot i això, són moltes les opcions que ens podem trobar, i sempre adaptats als nostres gustos. Així que si voleu sorprendre amb una de les propostes de la Floristeria Centre Botànic sapigueu que romandrà oberta tot el divendres de 9:30 a 20h i el dissabte de les 9:30 a les 14:30h. 



Potser sou dels que no celebreu el Sant Valentí, però potser si que esteu enamorats, així que si no és el 14 de febrer, qualsevol dia és bo per despertar el vostre Sant Valentí particular... i fer-ho amb detalls florals, sempre és una bona opció. 

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada