divendres, 23 de gener del 2015

Xivarri, vi i gastronomia

Arriba el cap de setmana, l’hora d’anar de shopping, quedar amb els amics i anar a fer unes tapetes o prendre alguna cosa. Al post d’avui us proposo un local molt interessant: Xivarri.


Un dels locals que últimament freqüentem sovint i del que encara no havia escrit, es la Tasca Xivarri. Aquest bar-tasca va ser el que va agafar el relleu de Lizarran, al local del Carrer Pubill Oriol, 7, des l’agost de 2013. 

A primera vista Xivarri semblava que seria un bar de pintxos, més o menys seguint amb la línia del seu predecessor, però la veritat es que Xivarri és molt més que això.


Com ja s’insinua en el seu nom, si busqueu un local tranquil, romàntic, silenciós, el Xivarri no és un bon lloc; ara, si busqueu passar una molt bona estona, experimentar amb el món del vi, i degustar uns plats increïbles, Xivarri és el lloc ideal.


Val a dir que quan van obrir hi vam anar, però no ens va entusiasmar, i no ha sigut fins fa pocs mesos que hi hem tornat, convertint-nos a l’instant en clientela fidel, i és que en Juan Diego, un apassionat de la gastronomia i el bon vi, s’encarrega a la perfecció de que això sigui així.


Sense dubte, la particularitat d’aquest establiment és que et brinden la possibilitat de degustar més de 100 vins a copes, sempre amb el consell i la gràcia de Juan Diego i la resta de personal del local, que t’ajuden a escollir la millor opció, o et conviden a provar aquella última adquisició, que sempre té una història divertida, curiosa o entranyable darrera.



Les tapes, plats canviants, amb un toc de cuina d’autor, una carta molt més àmplia que la del principi, i a més, propostes que van canviant. I evidentment, la seva oferta de pintxos, tots a 1€, que per acompanyar un bon vi, són ideals!



Com a propostes especials, comentar-vos que en Juandi ha confeccionat, especialment pensant amb aquella clientela que li agrada el bon vi: els dimecres amb Croquette Day, els vimarts i vijous amb els tastos a cegues, amb un pack de 2 copes de vi i 2 pintxos per 7€. I els dissabtes, arrossos, uns arrossos especials i deliciosos que no us podeu perdre, això si, més us val reservar. Tot i així, les propostes van canviant, i sempre tenim alguna novetat o altre. Per estar al dia podeu seguir Xivarri per la seva fan page de Facebook.




Si voleu conèixer més sobre aquest local, també podeu llegir l’article publicat per L’Anna al seu blog Visca la Bona Vida, un blog on podeu conèixer les propostes gastronòmiques i d’oci de les que podem gaudir per la nostra zona. Un blog molt interessant! 

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari: