Arriba el cap de
setmana, l’hora d’anar de shopping, quedar amb els amics i anar a fer unes
tapetes o prendre alguna cosa. Al post d’avui us proposo un local molt
interessant: Xivarri.
Un dels locals
que últimament freqüentem sovint i del que encara no havia escrit, es la Tasca
Xivarri. Aquest bar-tasca va ser el que va agafar el relleu de Lizarran, al
local del Carrer Pubill Oriol, 7, des l’agost de 2013.
A primera vista Xivarri
semblava que seria un bar de pintxos, més o menys seguint amb la línia del seu predecessor,
però la veritat es que Xivarri és molt més que això.
Com ja s’insinua
en el seu nom, si busqueu un local tranquil, romàntic, silenciós, el Xivarri no
és un bon lloc; ara, si busqueu passar una molt bona estona, experimentar amb
el món del vi, i degustar uns plats increïbles, Xivarri és el lloc ideal.
Val a dir que
quan van obrir hi vam anar, però no ens va entusiasmar, i no ha sigut fins fa
pocs mesos que hi hem tornat, convertint-nos a l’instant en clientela fidel, i
és que en Juan Diego, un apassionat de la gastronomia i el bon vi, s’encarrega
a la perfecció de que això sigui així.
Sense dubte, la
particularitat d’aquest establiment és que et brinden la possibilitat de
degustar més de 100 vins a copes, sempre amb el consell i la gràcia de Juan
Diego i la resta de personal del local, que t’ajuden a escollir la millor
opció, o et conviden a provar aquella última adquisició, que sempre té una
història divertida, curiosa o entranyable darrera.
Les tapes, plats
canviants, amb un toc de cuina d’autor, una carta molt més àmplia que la del principi,
i a més, propostes que van canviant. I evidentment, la seva oferta de pintxos,
tots a 1€, que per acompanyar un bon vi, són ideals!
Com a propostes
especials, comentar-vos que en Juandi ha confeccionat, especialment pensant amb
aquella clientela que li agrada el bon vi: els dimecres amb Croquette Day, els
vimarts i vijous amb els tastos a cegues, amb un pack de 2 copes de vi i 2 pintxos
per 7€. I els dissabtes, arrossos, uns arrossos especials i deliciosos que no
us podeu perdre, això si, més us val reservar. Tot i així, les propostes van
canviant, i sempre tenim alguna novetat o altre. Per estar al dia podeu seguir Xivarri per la seva
fan page de Facebook.
Si voleu conèixer
més sobre aquest local, també podeu llegir l’article publicat per L’Anna al seu
blog Visca
la Bona Vida, un blog on podeu conèixer les propostes gastronòmiques i d’oci
de les que podem gaudir per la nostra zona. Un blog molt interessant!
_________________________________
Hi he anat i és tot boníssim! Molt recomanable!
ResponElimina