divendres, 2 de gener del 2015

Regals de Nadal

Primer post de l’any! I començo amb un post ple de regals. Part dels regals que ens va cagar el nostre tió i que ens van regalar durant aquests dies de Nadal, la majoria provinents dels comerços de Reus.

Queden pocs dies de compres abans de Reis, i segur encara hi deu haver algun rei despistat que encara no ho té tot a punt, així que encara us queden els últims dies, i potser aquest post us doni algunes idees...


Complements per a combatre el fred, a casa i a fora...




Per casa, unes estovalles resinades fetes a mida, de topets de colors amb un acabat en taronja, de la Cistelleria Carbonell, un comerç de tota la vida al C. Jesús, 11. 



I una xampanyera molt xula, que ja ens feia falta...


Les joies també son sempre una molt bona opció, i algú que va llegir un dels meus últim post, em va regalar un collaret de Ring Ring, amb una bombolla plena d'encenalls de plata. Un disseny xulíssim, que com us vaig dir, podem trobar a Jud. Espai de Joies (C. Ample, 39)



També ens van regalar peces de roba, tot i que estareu d'acord amb mi que les que sempre triomfen son les peces de roba interior: calçotets, pijames, mitjons i cotilleria, que sempre van bé. 



Els mitjons: us en recordeu dels Happy Socks? Doncs mireu quina graciosa caixeta amb un pack de 2 parells dels seus dissenys divertidíssims. Disponibles a Pujol Vilà (Raval Jesús, 44). Regalar mitjons si, però que siguin diferents! 


I per a mi, un conjunt sostenidors i culot, bàsic en color carn de la prestigiosa marca de cotilleria Marie Jo L'Aventure, que ofereix uns productes de qualitat, amb uns teixits i uns acabats impecables i una gran varietat de talles que s'adapten a cadascuna de nosaltres. Una peça molt pràctica i 100% confortable, us ho asseguro. Podem trobar Marie Jo i moltes de les marques més prestigioses de cotilleria a Amill Llenceria (C. Monterols, 11). Que per cert, no tanca, ni ha pensat fer-ho! 



Per als amants dels gintonics, la GINRAW, la nova ginebre premium creada a Barcelona per un xef, un sommelier, un mixòleg i un perfumista de primer nivell. Una ginebre exclusiva que podem trobar a molts pocs llocs, un dels quals, a Reus, a El Magatzem (Pol. Ind. Agro-Reus, al C. Recasens i Mercader, 43 (Davant del Camp de Futbol del Reus Deportiu). Encara no l'hem provat però pinta més que bé! 



Per a la cosidora de casa: un bonic i delicat classificador pels fils. Una proposta del taller de costura i manualitats Kom a Casa (C. Santa Teresa, 22, 1r pis) on es poden fer coses com aquestes i molt més! 



Per al cuiner del Delta...el llibre de receptes de "La cuina de les Terres de l'Ebre", ple de receptes de plats típics i tradicionals del "terreno", escrit amb el dialecte propi de la zona. Un llibre genial!  



I per fans de Harry Potter, com jo: la col·lecció sencera de les 8 pel·lícules!!! M'encanta!!!! 



I una opció per als que ja tenen de tot, i no els fa falta res. Que d'aquests sempre n'hi ha... Que us sembla un massatge amb xocolata...perfecte no??!!! Aquests tipus de xecs regals sempre triomfen! 



I per últim, per començar a planificar aquest nou any, la divertida, pràctica, original i positiva agenda de Mr. Wonderful, una de les agendes més famoses de tots els temps, que podem trobar a comerços com Natura o a 7 de Temps


I ara, a esperar als Reis Mags....

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari: