dimarts, 13 de gener del 2015

Un nou Lupo

I després d’una breu pausa a causa del meu refredat, torno a la càrrega, i començo escrivint d’una genial novetat al comerç de Reus: la recent obertura d’una botiga Lupo Barcelona a la ciutat, que va obrir el passat 3 de desembre.


Una emoció bastant incomprensible em va sorprendre quan vaig veure, ja fa mesos, l’anunci de la seva pròxima obertura a la fatxada del local nº 60 del Carrer Llovera. Lupo havia decidit obrir una de les seves botigues a la nostra ciutat! La 3a en tot l’Estat! Essent les altres dues a Barcelona, una al C. Mallorca, 257, i l’altre al Passeig de Gràcia, 124.


Ja he confessat en altres ocasions la meva admiració i devoció per aquesta marca de complements i accessoris de pell, al meu parer, inigualable! Lupo ha sabut mesclar d’una forma més que excel·lent el disseny, la tendència i l’alta qualitat. Oferint un producte atemporal, per a tota la vida, però amb un toc distintiu, especial, i evidentment fabricat amb una tècnica brillant, i a Barcelona. 


Actualment, la firma no es considera artesana però si que produeixen productes de qualitat, utilitzant una molt bona matèria prima i cuidant tots els detalls tan exteriors com interiors, realitzant tots els acabats a mà, fet que els aporta un toc de personalitat.
Els dissenys de Lupo Barcelona estan pensats per una dona que valora el disseny, la qualitat i els detalls,  més enllà dels logos i la presència de marca. L’empremta de Lupo és senzillament el seu producte: des del disseny, la suavitat de les seves pells, els acabats, i els colors, sense necessitat d’un logotip visible.



Darrera de Lupo Barcelona es troba una saga familiar que comença la seva activitat a principis del S. XX, l’any 1920, i que actualment s’ha convertit en una marca de prestigi internacional, la primera firma no italiana premiada l’any 2001 al millor disseny a la fira més prestigiosa del sector de la pell, Mipel de Milà, pel seu model icona ”Abanico”. Un disseny totalment innovador, amb una complexitat en la seva fabricació format per pell d’alta qualitat i suavitat prisada, en un sol to o amb combinat de colors, i disponible en diverses mides. Possiblement aquest disseny és el causant de catapultar la firma a l’èxit.



Un dels dissenys més destacables actualment és La Pedrera. Una col·lecció llançada a l’estiu de 2014. Una col·lecció exclusiva, limitada i numerada, inspirada en l’obra de Gaudí, La Pedrera, incorporant de forma artística les corbes gaudinianes a bosses de diferents mides, carteres i fins i tot clauers. 




Tots els dissenys m’encanten, des de les seves bosses, fins a totes les peces de marroquinera, d'una delicadesa i suavitat espectacular! 




En especial però la col·lecció Isadora inspirada en la ballarina Isadora Duncan, per això el disseny amb la pell en forma de volantets superposats, simulant una faldilla. Moníssim!



Metropolis, una col·lecció pràctica, molt urbana i contemporània. El disseny inclou 3 compartiments amb cremalleres, un d’ells especialment dissenyat per guardar-hi l’iPad. 
I Indira, fabricat en cuir negre, molt i molt suau, amb el detall d’uns serrells. Un disseny molt actual i  de tendència, d’estil més boho.
Però, si hagués d’escollir em quedo amb el nou model l’Abanico en versió shopper. Lupo per aquesta nova temporada ha volgut reconvertir el clàssic disseny de la seva bossa més famosa donar-li un toc més informal, fresc i jove, convertint-lo fins i tot en un model unisex. Una bossa gran, pràctica, amb molts detalls i compartiments interiors, i sobretot guardant aquest caràcter propi de la firma. Convençuda en que serà un èxit!!!


 Segur que després de la campanya de Nadal i ara amb les rebaixes, a pocs se us ha degut escapar el  veure aquest nou local al capdamunt del C. Llovera, quasi tocant a la Plaça del Pintor Fortuny, i segur que Tions, Pares Noels i alguns Reis Mags hi han fet cap per comprar-hi alguns dels seus regals... A nosaltres ens ha passat....i ara podrem estrenar carteres!


Per a ell, una cartera amb un punt d'originalitat pel color blau vibrant. Un color diferents i més original que el clàssic marró o negre. 



Lupo també disposa d'una col·lecció de bosses i accessoris per a home: bosses de diferents mides, bandoleres, motxilles, carteres, targeters, moneders i porta-documents.  




I a mi els Reis em van portar una cartera de la col·lecció La Pedrera en color aloe. Un regalàs! 




I també, una necesser i un estoig-clauer en pell metal·litzada en color morat. Un detall de luxe! 




Ara que estem en ple inici de Rebaixes, tenim una molt bona oportunitat de fer-nos amb una bossa de qualitat aprofitar-nos dels descomptes especials que ofereixen, i descobrir les noves propostes per a la pròxima temporada protagonitzades pels colors "pastel", colors clars com l'aloe, el terracoda o el nud, i el blau klein, un dels colors més destacats per a la pròxima primavera-estiu. 
A la botiga de Reus trobareu a l’Evelin i al Jorge, que us aconsellaran i us informaran de tots els productes d'una de les millors marques de complements i accessoris de pell, que a més, és una marca d'aquí. 

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Bon dia Guapa!
    Ostres sempre em miro els Lupo xo no en tinc cap. M´agraden xo no m´acaben de convèncer... i piquen!!
    ptooo

    ResponElimina