diumenge, 18 de gener del 2015

Clauer de Patchwork

Començo la setmana amb un post dedicat a uns regalets molt especials, creats per les artistes del patchwork que tenim a la família. Dos clauers de patchwork: una rateta i una caseta moníssimes, encarregades de guardar les meves claus.


El clauer en forma de caseta va arribar com a regal de Nadal. Una caseta vermella amb la teulada blava, dues finestretes i una porta, i al capdamunt, un cordill amb una estrella vermella en una punta i l’argolla del clauer a l’altre.




Podeu trobar el patró i el tutorial d’aquest clauer al Blog de manualitats i costura TRASTEANDO

I el clauer de la rateta, va ser el detallet que ens van donar als convidats, al bateig de l’Abril. Un detall diferent, útil i molt xulo!!! Un clauer en forma d’una graciosa rateta amb els seus llacets roses i el seu davantal de floretes, tot en tela de patchwork.



Jo per ara, em mantinc al marge d’aquesta “corrent artística” però a Reus, tenim una àmplia varietat de tallers on aprendre aquesta tècnica, fer cosetes com aquestes i moltes altres. Us deixo un llistat d’algunes, tot i que me’n deixo, segur...
  • Kom a Casa, taller de manualitats i costura - C. Santa Teresa, 22, 1r pis - Tel.977 08 24 17
  • Fil i cotó, merceria i taller de patchwork - Plaça Farinera, 9 - Tel. 977 34 01 55
  • Fil d'or, merceria i taller de patchwork i costura - C. Prat de la Riba, 3 - Tel. 977 31 47 18
  • Patckworkmania, taller de patchwork - C. Llovera, 45 - Tel. 607 21 62 
  • Taller de Coco, botiga especialitzada en en articles de costura i taller de patchwork, trapillo i altres manualitats. C. Alcalde Joan Bertran, 5, local 2 - Tel. 977 27 60 11 

_________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada