dilluns, 26 de gener del 2015

Sorteig entrades DIYmania

Començo la setmana escrivint d'una nova proposta: DIYmania, la fira artesanal basada en la filosofia Do It Yourself (Fes-ho tu mateix), el que ara és coneix per les sigles DIY, una filosofia aplicada a molts àmbits: la moda, la decoració, la cuina, les manualitats, etc... 
Doncs bé, del 6 al 8 de febrer, FiraReus acull la primera edició de DIYmania a Reus. Una fira que ja s'ha celebrat en dues ocasions posteriors a Sabadell. 



Una fira imprescindible pels amants del Patchwork, Scrapbooking, Decopatch, Gantxet, Costura o la Cuina creativa, etc... que avui en dia són molts. 
A DIYmania podreu visitar més de 40 expositors, comerços, tallers i escoles especialitzades en diferents àrees creatives dins el DIY, molts dels quals, de la nostra ciutat, com per exemple: Garbeni, N'art Bijú, Nines de Drap, Patchworkmania, Origami Art i Teràpia, Scraphouse, Fetamb o Marc's Pastisseria, entre altres. Aquí teniu l'enllaç a la llista d'expositors.  

A més també podreu gaudir de tallers i activitats gratuïtes de diferents tipus, que es portaran a cap al llarg dels 3 dies. Podeu conèixer tots els tallers, quan es realitzaran, el preu, i com reservar la vostra plaça, aquí.

A més, si no voleu perdre-us cap detall, podeu descarregar-vos la seva aplicació per a mòbil.   




El preu de l'entrada és de 3€ un dia, i de 6€ l'abonament per als 3 dies. Però l'organització de DIYmania ha obsequiat L'Aparador de Reus amb 10 entrades gratuïtes per un dels tres dies de fira (6-7 o 8 de feber), que sortejaré entre tots els lectors i seguidors del blog! 
Per optar a una entrada, només heu d'omplir el formulari que trobareu a sota amb el vostre nom, cognoms i l'email
Teniu temps per participar fins al 31 de gener (el pròxim dissabte) El dilluns 2 de febrer publicaré el nom dels 10 afortunats/des. 
Molta sort a tots, i ens veiem a DIYmania!


1 comentari:

  1. Aaaaiiiiii! No havia vist aquedta entrada!!!! Joooo, no arribo a temps... :(((((

    ResponElimina