dimarts, 27 de maig del 2014

Complements en taronja, cosmètica en violeta

Fa uns dies va ser l’aniversari d’una amiga i curiosament els seus regals  van ser dos lots de productes, de dos colors, i de dos comerços: complements en taronja i cosmètica en tons liles.
Per un costat nosaltres vam apostar per regalar-li un conjunt format per una bossa i un fulard en tons taronges, el color més de moda de fa un parell d’anys, però que encara perdura. Un color molt enèrgic i positiu, fàcil de combinar, fins i tot amb els colors que fa uns anys es repel·lien com el vermell o el rosa.  El comerç escollit per aquesta ocasió va ser Mango Touch, la botiga de complements i accessoris de Mango.
Com anava dient, la bossa era una shopper de forma rectangular, de color taronja, amb doble ansa superior en color marron, amb tancament de botó a pressió i una butxaca interior. Elaborat en 100% policlorur de vinil, que proporciona l'efecte pell.

bolso shopper mango

bolso shopper mango

bolso shopper mango

bolso shopper mango



I per combinar amb la bossa, un fulard amb fons blanc i print floral, d’efecte aquarel·la amb unes grans flors en taronja. Un accessori molt primaveral!

fulard mango print floral

fulard mango print floral

fulard mango print floral

fulard mango print floral


Per l’altre costat, la seva parella li va regalar un lot completíssim de productes de bellesa, incloent crema de dia hidratant, crema de nit regeneradora, contorn d’ulls en gel, mascareta ultra hidratant i la crema netejadora relaxant. Tots, productes de la marca i alhora cadena de perfumeries Marionnaud, a Reus siutada al C/Galera 3 i 5, a tocar de la Plaça Mercadal. La pròpia marca disposa de la línia de productes de cosmètica pròpia, Marionnaud Skin Care. Una línia moderna i simple que cobreix les necessitats bàsiques de la nostra pell: hidratació, neteja i prevenció, a uns preus molt assequibles. Tot un lot de productes ben presentats en una cistell embolicat en plàstic transparent i un llaç violeta.

marionnaud perfumeria

perfumeria marionnaud


I per completar aquest lot, una fragància també en tonalitats liloses, Endless Euphoria, la nova fragància de Calvin Klein. Endless Euphoria, és una nova versió de Endless, un dels perfums mítics de la marca, que no pretén allunyar-se de la seva original però que aporta un toc extra de sensualitat gràcies a les seves notes florals afruitades: cirera, mandarina i bergamota, rosa i violeta, i bambú, fusta de sàndal i almesc que aporten la base suau i sensual al perfum.

perfume calvin klein endless euphoria

perfume calvin klein endless euphoria



Uns bons regals, no us sembla? 

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada