Des del passat
dijous 15 de maig fins a l’1 de juny tenim una nova proposta gastronòmica a la
ciutat, la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i Muntanya una
proposta organitzada per El Tomb de Reus i que compta amb la participació de 14
restaurants de la ciutat. 14 menús que oscil·len entre els 20 i els 34€,
elaborats amb la fusió de productes del mar i de la muntanya, i que
s’acompanyen amb una botella de cervesa Estrella Damm Indedit.
Els restaurants
participants en aquest esdeveniment gastronòmic són: Antull,
Arrels,
Café de Reus, El Círcol, La
Giberga, La Glorieta
del Castell, Florida, Mas de
l’Avia, Piano Piano, Rosa dels Vents, Tastets de Reus, Joan Urgelles, Vermut Rofes
i Xarel·lo.
Nosaltres ja hem
degustat el primer, i ho vam fer començant per la proposta de l’Arrels, al C/
D’en Vilà, 5, un restaurant amb una oferta que particularment m’agrada molt, i
que en aquesta ocasió, no m’ha decebut en absolut. 100% recomanable!
El menú
gastronòmic Mar i Muntanya de l’Arrels està format per un pica pica per persona
compost per un Bouquet d’amanida amb anxoves i vidres de pernil i pastís de
truita amb espàrrecs de marge, i rotllets de bacó amb bambes i un niu de pasta
de full farcit amb fils de romesco.
Com a plat
principal tenim 3 per escollir, nosaltres vam provar-los tots i no sabria
dir-vos quin estava més bo.
Si preferiu un
plat més lleuger, potser hauríeu d’escollir les Vieires a la planxa i xipirons
amb llit de verdures
Si us agraden
els plats més contundents, la millor opció en aquest cas seria la Llagosta amb
pernilets de pollastre i cigrons.
I com a última
opció ens ofereixen el Suquet de sípia amb mandonguilles i carxofes.
Pel que fa a les
postres, podreu escollir entre un ampli ventall de propostes casolanes com la
clàssica Crema Catalana, el suau i esponjós pastís de coco o el deliciós i
irresistible mousse de xocolata.
I vosaltres, ja heu provat algun menú gastronòmic Mar i Muntanya?
_____________________________________________
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada