dijous, 22 de maig del 2014

Menú de Mar i Muntanya

Des del passat dijous 15 de maig fins a l’1 de juny tenim una nova proposta gastronòmica a la ciutat, la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Mar i Muntanya una proposta organitzada per El Tomb de Reus i que compta amb la participació de 14 restaurants de la ciutat. 14 menús que oscil·len entre els 20 i els 34€, elaborats amb la fusió de productes del mar i de la muntanya, i que s’acompanyen amb una botella de cervesa Estrella Damm Indedit.
Els restaurants participants en aquest esdeveniment gastronòmic són: Antull, Arrels, Café de Reus, El Círcol, La Giberga, La Glorieta del Castell, Florida, Mas de l’Avia, Piano Piano, Rosa dels Vents, Tastets de Reus, Joan Urgelles, Vermut Rofes i Xarel·lo.



Nosaltres ja hem degustat el primer, i ho vam fer començant per la proposta de l’Arrels, al C/ D’en Vilà, 5, un restaurant amb una oferta que particularment m’agrada molt, i que en aquesta ocasió, no m’ha decebut en absolut. 100% recomanable!


El menú gastronòmic Mar i Muntanya de l’Arrels està format per un pica pica per persona compost per un Bouquet d’amanida amb anxoves i vidres de pernil i pastís de truita amb espàrrecs de marge, i rotllets de bacó amb bambes i un niu de pasta de full farcit amb fils de romesco.



Com a plat principal tenim 3 per escollir, nosaltres vam provar-los tots i no sabria dir-vos quin estava més bo.
Si preferiu un plat més lleuger, potser hauríeu d’escollir les Vieires a la planxa i xipirons amb llit de verdures


Si us agraden els plats més contundents, la millor opció en aquest cas seria la Llagosta amb pernilets de pollastre i cigrons.


I com a última opció ens ofereixen el Suquet de sípia amb mandonguilles i carxofes.


 Pel que fa a les postres, podreu escollir entre un ampli ventall de propostes casolanes com la clàssica Crema Catalana, el suau i esponjós pastís de coco o el deliciós i irresistible mousse de xocolata. 



I vosaltres, ja heu provat algun menú gastronòmic Mar i Muntanya? 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada