dimecres, 14 de maig del 2014

El Circ de la Cultura

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Reus el Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya, i una mica vinculat amb aquest tipus d’esdeveniment, avui escric sobre un altre circ, el Circ de la Cultura: la guia d’oci i lleure del Camp de Tarragona. Una guia en format digital, que disposa a més del web www.circdelacultura.com, d’una aplicació per a dispositius mòbils gratuïta i molt útil. Aquest projecte el porten a cap dos periodistes, Mar Cirera i Sergi Casado, que pels motius que són habituals avui en dia, s’han convertit en emprenedors i s’han embarcat en aquest circ, oferint-nos un servei que podem dur sempre a sobre a dins les nostres bosses o a la butxaca. 

El Circ de la Cultura posa al nostre abast totes les activitats d’oci i lleure que es realitzen a les comarques del Camp de Tarragona. Música, teatre, fires, festivitats, activitats en família, visites guiades, museus, cinemes, que es duran a terme avui, demà, el pròxim cap de setmana o més enllà.


Tan el portal com l’aplicació són molt pràctics. A la pàgina principal de www.circdelacultura.com, es troba un gran mapa que conté tots els elements necessaris perquè la recerca de l’activitat desitjada resulti còmoda, ràpida i senzilla. Des del mateix mapa s’indica el tips d’activitat i el municipi on aquesta es realitza. El web també funciona com un buscador més tradicional, amb moltes opcions de cerca: per municipi, per tipologia d’activitat i/o per dates.

Circ de la Cultura, guia d'oci de Tarragona
Amb l’aplicació per a mòbils, a més de cercar les activitats que es realitzen en un municipi concret, la tipologia de l’activitat o la data concreta a través del calendari, també disposa de l’opció “Ara i a prop” que geolocalitza el nostre dispositiu i ens informa de l’activitat que s’està a punt de realitzar ben a prop d’allà on ens trobem i compartir-ho per WhatsApp, Twitter o Facebook.






Us podeu descarregar l’aplicació per a mòbil en aquest enllaç:
I podreu accedir sempre que vulgueu des del banner situat a la columna de la dreta del blog!
També podeu seguir el Circ de la Cultura per les xarxes socials:
Twitter - https://twitter.com/circdelacultura

_____________________________________________
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada