dilluns, 3 de juny del 2013

Les delícies d'Oriol Balaguer arriben a Reus

Fotografia d'Oriol Balaguer
Insignificants o no, hi ha records que perduren sempre, i ves per on, jo en tenia un de marcat de feia anys, quan residia a Barcelona, un regal que em va sorprende:  una caixa negra i planeta amb l’interor ple de caixetes negres i transparents que amagaven petites delícies de diferents colors, textures i sabors: xocolatines de diferents mides, colors i textures presentades de forma diferent i original, d' Oriol Balaguer, un nom que ja no se m’oblidaria.
Així que quan fa escassament una setmana passant per davant del Raval Santa Anna, nº 30,  vaig veure fugaçment un establiment nou, encara per estrenar, però que ja m’era familiar. Dos inicials inacabades en gran i un nom en lletres més petites, fines i estilitzades de color blanc sobre un fons negre, un toc d’elegància i sofisticació. Ja sabia de que es tractava. La temptació havia arribat a Reus! Oriol Balaguer havia decidit instaurar-se a la nostra ciutat.
Sabia que hi havia d’anar i parlar-vos-en. I el moment ha arribat. Si us he de ser sincera, personalment encara no l’he visitat. Puc dir que de la mateixa forma que la primera vegada, els productes d’Oriol Balaguer van arribar a mi de forma inesperada, per part dels meus companys de feina, el dia del meu aniversari.
Per als que encara no el coneixeu, Oriol Balaguer, és un dels millors pastissers del país i un referent internacional en el món de la pastisseria. El creador, la passada Pasqua d’una mona en honor al “nan casteller”. La investigació i el desenvolupament de nous conceptes són dos de les seves senyes d’identitat. Amb tres botigues a Barcelona, una a Madrid i un altra a Riyadh, Arabia Saudí, i punts de venta per tot el món, ara ha escollit Reus per obrir la seva sisena botiga, inaugurada el passat 23 de maig. Tot un honor!
Deixeu-vos emocionar, sorprendre i sentiu noves sensacions gastronòmiques de la mà d’Oriol Balaguer i el seu nou establiment ara més a prop, a casa nostra. 

Fotografia d'Oriol Balaguer

Fotografia d'Oriol Balaguer

A Oriol Balaguer podeu trobar xocolata en forma de bombons, pastissos, o bé en originals formats, com per exemple en forma de la Rosa de Reus. El meu regal va ser una caixa de bombons, la COLLECTION 12, que com el seu nom indica és una col·lecció de 12 bombons diferents de 10 grams cada un, un format una mica més gran que el bombó comercial, perfecte per tenir una aproximació inicial als sabors que ens proposa aquest mestre de la xocolata: yuzu (cítric suau), te earl grey, anís estrellat, kikos, café, 7 especies, taronja, gerds, vainilla, fruita de la passió, caramel amb sal i cruixent. 
¿Us atreviu a descobrir nous sabors?








Enllaços d'interès: 
Web Oriol Balaguer - http://www.oriolbalaguer.com/
Fan Page Facebook Oriol Balaguer on trobareu les fotografies de la inauguració i podreu estar al dia de les seves novetats- https://www.facebook.com/pages/P%C3%A1gina-Oficial-Oriol-Balaguer/194123627276626?fref=ts

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

3 comentaris:

  1. Caram!!! he de passejar més per Reus... m'hi fixaré!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. On està aquesta botiga?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estava al Raval de Santa Anna. Malauradament aquesta botiga va tancar a Reus...

      Elimina