dijous, 13 de juny del 2013

Unes Cruyff als peus

Fa uns tres anyets que vaig descobrir la marca de calçat per a home del famós exfutbolista i exentrenador del Futbol Club Barcelona, Joan Cruyff i em van encantar, però es que ara a més, en els últims anys la marca s'ha anat expandint alhora que ampliava la seva oferta amb calçat per a dona, no masses models però molt, molt, xules. 
Tot comença quan al 1997 a Barcelona,  Joan Cruyff demana al seu amic, el famós dissenyador Emilio Lazzarinni que l'ajudi a desenvolupar una funcional però elegant marca de roba d'esport per esportistes tècnics. Actualment l'esperit i el caràcter d'aquesta col·laboració està present en totes les seves sabates. Elegància, confort i estil per tothom: homes, dones i nens.
Una marca amb caràcter internacional que es crea des de Platja d'Aro.


Tot i que actualment podem trobar aquesta firma en diverses sabateries de la ciutat, jo la vaig descobrir a Ester Martín, una botiga que ofereix calçat i complements de qualitat i de marques exclusives com Furla, Giorgio Armani, Fossil, Zippo o Burberry. Ester Martin és un establiment amb mobiliari clàssic i elegant situat a la cantonada entre el Raval Santa Anna i el Carrer Santa Anna, que també té botiga a Cambrils, just davant del Port Esportiu. És una delícia visitar de tan en quant establiments com aquest on saps que trobaràs peces de qualitat i a més on el tracte és exquisit, amable i servicial. 
És precisament d'aquest comerç d'on va sortir un dels meus regals d'aniversari d'aquest any, les sabates esportives model Cruyff Classics Vaneburg en color maquillatge. Un calçat còmode, tirant a clàssic però estilós per un look casual i perfecte per lluir aquests dies de primavera. 









I no van arribar soles a casa....mireu un dels models per a home. Xules, xules...





______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

1 comentari: