dimecres, 26 de juny del 2013

Sorteig Api Reus

Avui he tingut el privilegi de ser la “mà innocent” per escollir el paperet amb el nom del guanyador del sorteig que des de fa uns dies està organitzant Api Reus a través de la seva pàgina a Facebook M’agrada Api Reus
Pels que no coneixeu Api Reus, és un negoci dedicat a la venta i lloguer de immobles, que recentment ha canviat d’ubicació, passant del número 18 al número 34 del Passeig Prim. Des d’Api Reus, ens ofereixen la possibilitat de comprar, vendre o llogar pisos, cases, locals o pàrquings. Proporcionen un servei àgil i innovador i des del seu web podem consultar tota la seva oferta i escollir la millor opció, aquí . A més, aporten als seus clients assessorament i tota l’ajuda que necessitem, a tots els nivells, en un moment tan decisiu com pot ser l’adquisició d’un nou habitatge o un local per a un nou projecte.
Doncs bé, com us deia, avui s’ha resolt el sorteig que havia preparat aquest comerç, que tenia com a premi una bateria de cuina de la marca alemanya Trchner s.g, de 12 peces i jo, en nom de L’Aparador de Reus, ha tret en nom, en aquest cas, de l’afortunada....enhorabona!!! I moltes gràcies a Api Reus per aquesta iniciativa!!!!









______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada