dilluns, 23 de gener del 2012

Ja bufa el NW, La Revista de Reus


Com seguramentmolts ja sabreu, el passat dimecres 18 de gener va tenir lloc el bateig de la nova revista de la nostra ciutat: NW La Revista de Reus.
Jo, a l'igual que unes 300 persones més, vam ser presents a l’acte celebrat al Restaurant Vermut Rofes que va anar de la mà de Xavier Graset, el conegut periodista que també aporta el seu granet de sorra com a col·laborador de la revista, Francesc Domenech, Director de la publicació, i Josep Maria Martí, Degà del Col·legi dePeriodistes.

El nom de la revista no és en va, NW (Nord Oest) fa referència al vent, aquest vent tan significatiu a la nostra ciutat, el Mestral, que segons sembla, no només ens penetra al cap els dies que li dóna per bufar fort, sinó que també ha aconseguit penetrar en el nostre caràcter particular, fent-nos impulsors de magnífics projectes, un dels quals aquí el tenim: una publicació única, de qualitat, que parla de nosaltres, dels reusencs, del què fem, vivim, gaudim i a vegades hem de patir.
Al capdavant d’aquest projecte trobem cinc periodistes de renom que s’han unit sota el nom de Continguts Informatius Locals, per oferir-nos a tots un nou mitjà de comunicació, inexistent fins ara a la nostra ciutat: Francesc Domènech, Natàlia Borgonès, Joan Carrión, Cori Sebastià i Cèsar Comte. Ells juntament amb un equip de col·laboradors entre els quals tinc el plaer, l’orgull i la satisfacciód’incloure’m, trauran cada 3r. dijous de cada mes, un nou número ple de continguts diversos: actualitat, entrevistes, cultura, literatura, lleure, gastronomia, botigues i empreses i molts altres temes. 
Com comentava, L’Aparador de Reus també hi serà present, fent un salt des de la xarxa al paper. Com anunciava el propi director, Francesc Domènech “Reus és una ciutat de comerç, per això parlarem de comerç” i és en aquest punt on entro jo, oferint-vos una secció dedicada al comerç que visc i que ens ofereix la nostra  ciutat.







Acabo donant les gràcies als promotors d’aquest nou i ambiciós projecte per comptar amb mi, i per oferir-nos a tots una nova finestra oberta als ciutadans de la ciutat, perquè qui hi ha dins d’aquesta casa som tots, els veritables protagonistes som la gent de Reus i alhora els encarregats d’obrir aquesta finestra per deixar-hi entrar el vent. Així doncs, que espereu reusencs? Si encara no està a lesvostres mans, aneu corrents al quiosc a buscar la NW o subscriviu-vos perquè cada més us arribi a casa vostra. Només us cal un click aquí  


NW al Quiosc
Enhorabona i molta sort NW!

Segueix-la a:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada