dilluns, 16 de gener del 2012

Primer liquidació, desprès rebaixes?


Aquestes festes, bona part dels regals que he rebut van destinats al meu nou piset. Moltes coses útils però que no estrenaré fins d’aquí uns mesos, espero que pocs. Gots, aixetes, electrodomèstics, eines per la cuina i dos jocs de tovalloles de conjunt amb l'enrajolat del bany. Ja se sap que al principi tot ha de ser ben maco i l’estètica és important, però passat un temps, la cosa ja canvia i vas a la pràctica. Tot i així, triar per triar, fem-ho bé: com que el color del bany és blanc i negre, havia decidit que les tovalloles també serien d’aquests dos colors i aquests Nadals han arribat. Es tracta de dos conjunts de 3 tovalloles comprats en una botiga força coneguda de la nostra ciutat, potser més pel nom que tenia ja fa uns anys que pel que té actualment. Estic parlant de San Carlos, anteriorment anomenada Texca, una de les botigues del Grup Tèxtil Cadena, situat a l’Avda. Prat de la Riba, 12, xamfrà amb C. Dels Recs. Una referència en moda tèxtil de la llar que disposa de 32 botigues localitzades en localitats com Saragossa, Pamplona, Logroño, Lleida, Tarragona, Castelló, Murcia, etc.

Estar clar que tan els Reis Mags com el Tió van aprofitar que, durant una llarga temporada, aquest comerç va estar en liquidació, per reformes, i dic “va estar”, perquè aquests dies, com és normal en la majoria de comerços, està de rebaixes.
Sempre havia pensat que amb una liquidació, es podia considerar que quasi et regalaven el producte i, que les rebaixes, eren el que eren, descomptes durant un determinat període per desempallegar-se de les peces de roba i fer lloc a les peces de la nova temporada. No entenia res..m’estalviava més diners durant la liquidació o durant les rebaixes? Així doncs, llegint aquest article o més ben dit la Llei d’ordenació del Comerç Minorista aquí, ara ho tinc més clar.
Així doncs, durant aquests dies, segons indiquen, el comerç ofereix un 60% de descompte en tots els articles i podeu aprofitar per si heu de comprar algun llençol, un barnús, una manta o un edredó. I si heu de canviar les cortines de casa, us faran un 20% de descompte directe o us donen un 40% de l’import perquè pugueu comprar altres productes de la firma.
A mi per mirar cortines encara em falta un temps, però qui sap...potser després de les rebaixes tornen a fer liquidació! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada