dissabte, 28 de maig del 2011

Força Barça!!!! Final Champions Wembley 2011

Final Champions League 2011 - FC Barcelona vs Manchester United - Wembley 
Tinc moltes coses que explicar-vos però, el primer és el primer. Avui el Barça té l'oportunitat de repetir l'historia i així tornar a fer historia. 
Ara mateix estic asseguda al mateix lloc que el 20 de maig del 1992. Encara recordo el gran moment del gol de Koeman des del meu sillonet al costat del meu avi. Moment que durant aquests dies s'ha repetit en tots els mitjans de comunicació. Ara mateix estic escoltant la veu del Puyal igual que aquell dia....


Per sentir-nos més culers, si aquests dies sortíeu al carrer, moltes eren les botigues on podies veure algun objecte, accessori o peça de roba del Barça. 
Les samarretes oficials les podeu trobar a moltes de les botigues d'esports de la ciutat: Esports Armobal, Esports Gener Capdevila, Interesport i al Decathlon on les has de demanar perquè no les tenen exposades. I se'm oblidava! Al Barato on menys menjar, crec que podeu trobar de tot...


 
Esports Gener Capdevila. A l'esquerra samarreta Barça Temporada 2011-2012. A la dreta samarreta final de lliga 2011 "els pebrots"  


I per la resta...a "Cal Garola" teniu un assortiment molt ampli de productes del club repartits per tota la botiga: samarretes per nen, pijames d'adult i de nen, paraigües, bosses, necessers, tovalloles, barnús, roba interior i moltes altres coses. 
Aquí teniu alguns exemples del que podeu trobar...


 






Avui, és un gran dia i tot el món està pendent del que farà el Barça...
CHAMPIONS AQUÍ, EN VOLEM MÉS! La Gloria és nostra!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada