dilluns, 23 de maig del 2011

Avui mengem fora!


A qui no li agrada menjar fora? Assentar-te i esperar que et portin allò que et ve de gust sense haver de parar la taula, sense haver cuinar i sense haver de rentar plats! Doncs, com sabeu a Reus tenim una gran oferta, des d’una pizza, una hamburguesa o un kebab fins a plats sofisticats i cuina d’autor.
Avui us parlaré de dos restaurants ben diferents però que els dos són molt recomanables. El que tenen en comú és que pots menjar molt bé per un mòdic preu.
El restaurant La Bajoqueta, situat al centre de Reus, al costat de la Plaça Mercadal, al carrer La Mar, n. 5. acostumem a anar-hi amb els amics a fer unes tapetes on mai falten les patates braves i les costelletes ibèriques a la mel, boníssimes!!! Allí hem celebrat aniversaris, comiats, benvingudes, carnavals i sopars de divendres. Podeu menjar a la carta o bé podeu optar per fer menú, els que ofereixen són molt interessants i estan molt bé de preu.
La Bajoqueta s’ha convertit en una de les primeres opcions quan diem d’anar a sopar, llàstima que moltes vegades ens despertem tard i ja tenen totes les taules reservades així que us recomano que reserveu amb un o dos dies d’antelació així us assegureu poder sopar de gust. 

                             


Les costelletes iberiques a la mel


L'altre restaurant o millor dit bar és La Rosa de Reus, situat al carrer Monestir de Poblet, n. 34 cantonada amb Avda. de Pere el Cerimoniós és un bar que sempre està replè, sobretot per la nit. Tenen una carta molt complerta de sandvitxos de 2, 3 i 4 pisos, entrepans i hamburgueses extraordinaris, elaborats tots ells amb productes de qualitat i les braves! Espectaculars braves amb deliciosa salsa de romesco, només per això ja val la pena anar-hi. I si ho prefereixes t’ho pots emportar i menjar-t’ho a casa tot veien, per exemple, la final de la Champions!!
Dos recomanacions, no hi aneu si teniu intensió de veure un partit, ja que no posen futbol i no hi aneu en diumenge, perquè tenen tancat.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada