diumenge, 8 de maig del 2011

Sopar amb espectacle

Aquest dissabte vaig descobrir un dels llocs més especials de la nostre ciutat. Uns amics ja ens n’havien parlat i tal i com en parlaven s’havia de provar... Caftan Café Lounge, restaurant situat en un dels carrerons del centre de la nostre ciutat, Galió, 12, és un espai on la gastronomia i la cultura s’uneixen en un sol element barrejant l’exotisme del mon àrab amb la tradició i cultura de Reus.
El petit local està decorat amb llums de Fez, sofàs de Marroc, estovalles artesanals de Tetuan, miralls, catifes i columnes típiques de la cultura àrab i, quadres, pintures i dibuixos d’elements emblemàtics de la nostre ciutat.




La gastronomia és típica marroquí adaptada al paladar occidental. Només a l'arribar et serveixen una copa de cava i un aperitiu molt bo. Durant el sopar vam degustar plats exquisits com Tajin, Briwat, Cuscus i Pastella



Vam gaudir dels balls d’una ballarina de la Dansa del Ventre que anava passant per les diferents taules del local ballant al ritme de música dels països de l’Orient Mig.






Una de les altres particularitats del local es que una de les parets la destinen a exposar obres artístiques, cada mes, d’un autor diferent.  
El tracte i l’atenció tan d’en Ben com de l’Eusebi és immillorable, ells dos i la ballarina Iratxe ens van fer passar una nit molt especial. Us ho recomano a tots!

1 comentari:

  1. Ei a mi tmb em va agradr molt el restaurant! A més el tracte és immillorable! A veure quan repetim juntes!

    ResponElimina