dilluns, 2 de maig del 2011

Reus Fashion Show



El dissabte vaig assistir a la desfilada de moda "Reus Fashion Show" organitzat per l'empresa MSM Fashion Group que es va celebrar a l'auditori exterior del nou palau de Fires de Reus. Durant la desfilada vam poder veure les propostes de moda, perruqueria i complements de 12 comerços de la ciutat i un de Tarragona. 



La desfilada va començar amb la proposta per aquesta temporada de Crochet amb vestits, samarretes i monos de tonalitats blaves, el color etern de tots els estius. A continuació les models van lluir els complements de El Taller, torn de la moda masculina de Jack & Jones amb les seves propostes estil "casual": texans, samarretes, jaquetes i complements. L'estil més romàntic, amb tonalitats suaus i bordats delicats, va arribar amb la desfilada de Vanessa Duque que més tard va presentar looks per a celebracions. També vam poder veure la original desfilada amb pentinats extraordinaris de Janna Estilistes, la moda més formal de la mà de Santi-Per amb balls de saló inclòs, les propostes de bany de l'Amill: banyadors, biquinis a ratlles i topos. Melé va presentar models més d’aire cosmopolita amb mocadors, macrobolsos i minivestits. També vam poder veure els vestits amb estampats florals i vaporosos de Accala, peces de la col·leccó “home & yoga wear” de Rituals i els vestits i conjunts de colors de Kookaï.

Trasquilón i The Wax van ser els encarregats de la perruqueria i l’estilisme de la desfilada.

Com jo, molta gent es va desplaçar fins a la nova fira per veure les propostes dels comerços de la nostra ciutat. Tot i així, es fa estrany que amb la gran proposta comercial que hi ha a la nostra ciutat el número de participants fos tant baix, a veure si per la propera edició se n’afegeixen més i podem gaudir d’allò que ens ofereix la nostra ciutat. Sempre et pot sorprendre alguna cosa, i pots veure un vestit, un barret, una bossa o un jersei ideal per una ocasió o que encaixa perfectament amb el teu estil, qui sap...


Vanessa Duque

Janna Estilistes

Sant-Per

Accala


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada