diumenge, 22 de maig del 2016

Look de Comunió

La Primera Comunió, deixant al marge la besant religiosa, és un d’aquells esdeveniments socials on per norma general s’espera que anem vestit d’una forma especial: més elegants, de gala, però sense arribar a la magnitud que pugui tenir una boda.
Les comunions normalment es celebren al migdia, i en una època de l’any en que comença a fer el bon temps: ara.

Podem optar per un vestit tipus “còctel”, curt, estampat i amb colors primaverals acompanyat d’una jaqueta fina o un blazer, amb mitges clares i sabates obertes o sandàlies.     
Altres opcions són: escollir un conjunt de jaqueta i faldilla o pantalons, o una faldilla combinada amb una camisa o top, en colors clarets: roses, malves, blaus; colors pastels o crus són els grans triomfadors en aquestes celebracions.  
Tot i que, també podríem afegir peces de roba que s’estan convertint en una nova tendència en aquest tipus d’esdeveniments: els pantalons extra amples de camall (semblants a una faldilla llarga per la seva amplitud) o el jumpsuit, una peça de roba que sembla ser que va arribar per quedar-se.  

El passat cap de setmana vam anar a la Comunió de Màxim i justament la peça principal que vaig escollir va ser aquesta: un jumpsuitun mono, de color negre, de coll halter i amb un gran escot vertical a l’esquena de la col·lecció primavera-estiu'16 de Gas Jeans. Vaig escollir aquesta peça per la seva versatilitat, i el toc elegant i sofisticat, però, també per la seva comoditat. Potser el color no és el més adequat per un esdeveniment així, però el vaig combinar amb un blazer en color blanc i cru per donar un toc més suau al look.
Als peus: talons. Per suposat! Unes sabates mitjanament còmodes però de taló (amb les de reserva al cotxe, per si de cas...) Amb un bon taló sempre ens veiem més estilitzades però tampoc cal anar a patir! Jo vaig escollir unes sabates obertes de color negre estil “peeptoes” amb polsera en forma de T i amb un bon taló de Bimba’s.
Com a bossa de mà, també vaig optar per una opció pràctica i còmode, la bossa estil “chanelera” que em vaig comprar fa temps a ASOS.
Totes les peces, menys el jumpsuit que és una de les adquisicions d’aquesta temporada, són peces de roba del meu fons d’armari, aquelles que mai fallen! Aquí us deixo el look complert 

Jumpsuit - Gas Jeans (pv'16)
Bossa - Asos
Polsera - Lotus
Sabates - Bimba's (old)
Arracades - Majoral a Oxid Joies
Blazer - Mango
Ulleres sol - Carrera
Pel que fa al pentinat, el millor per aquestes ocasiones és senzill, arreglat però sense masses floritures. Jo vaig optar per anar llisa, sense recollit, una opció que va ser vàlida durant unes hores, fins que va començar a revelar-se gràcies a la humitat del dia. Les que teniu el cabell arrissat segur que m’enteneu...
I el resultat va ser aquest (amb cabell revolucionat i tot...)






_____________________________________________

Pots seguir-me a:
instagramfacebooktwitterlovin

dimecres, 11 de maig del 2016

Koop Too:: Cuina actual, ambient vintage

Avui us porto una proposta gastronòmica. Ja coneixeu Koop Too::? És un restaurant que jo vaig descobrir fa no gaire temps. Un fantàstic descobriment! Un lloc al  meu gust perfecte per trobades relaxades amb amics que va obrir les seves portes el passat desembre. 
La veritat que no sabíem on anar a sopar, i mirant i remirant ens va sorprendre l’existència, que ens havia passat per alt, d’un nou restaurant al centre de Reus, situat a la Plaça del Castell, nº3, al costat de La Glorieta del Castell, on abans hi havia un forn de pa. O era un restaurant molt nou o sincerament estàvem perdent el compte dels locals oberts a Reus... Així és com vam decidir anar-lo a provar. Vam tenir sort i vam trobar taula per 4. Fantàstic!




El local en si ha sofert una transformació més que notòria convertint-lo en un establiment d’estil retro, amb una decoració peculiar i original que no et deixa indiferent: mobiliari i objectes antics i restaurats com càmeres de fotografiar, televisors, una maquina de cosir a dins els banys, taules de despatx, llibres, maquines d’escriure, telèfons, tot molt “vintage”, i un dels detalls més de moda dels últims anys: el terra hidràulic, que particularment a mi no em deixa d’encantar!





El restaurant el porten uns nois joves, molt simpàtics i amb moltes ganes de fer-ho bé, cosa que perceps des del minut 1. 
En contrast amb la decoració, la proposta gastronòmica de Koop Too:: és més moderna, oferint una carta no massa llarga de plats actuals i d’estètica cuidada: un sortit d’amanides, llesques, plats i postres, a uns preus molt assequibles.  




Nosaltres vam optar per començar amb uns primers per compartir:


Mousse de Foie fet per ells amb melmelada de taronja

Amanida de Maduixes

Provolone amb melmelada de tomaquet
i a continuació un plat cadascú:


Presa Ibèrica 

Coulant de Pop 

Melós de Vedella 

I els postres...no us els podeu perdre! Un detall important que valoro molt dels restaurants són els postres: prefereixo un plat més senzill però fet per la casa, que no un gran i suculent pastís “prefabricat” o un gelat tipus terrina...i a Koop Too:: podem trobar el primer tipus, així que per mi, perfecte! Nosaltres vam voler provar el Browne, el Tiramissú i jo no em vaig poder estar de tastar el gelat de poma verda, que tot i ser un plat senzill és ben original i estava deliciós; amb una presentació, tot i que senzilla, molt ben aconseguida. L’heu de provar!!   


Brownie

Tiramisú 

Gelat de Poma Verda 

En general un lloc molt agradable i molt recomanable. A mi em va agradar i penso repetir!   


_____________________________________________


Pots seguir-me a:
instagramfacebooktwitterlovin

dimecres, 27 d’abril del 2016

New Arrival SS'16 - Gas Jeans

Per fi sembla que veritablement a començat la primavera, tot i la pluja.... Tot i que desde meitats de febrer ja podem veure en la majoria dels establiments moltes propostes per a la nova temporada, la veritat és que amb aquest temps que ha fet les últimes setmanes, de gust, de gust, no acaba de venir anar de shopping primaveral. Però ara sembla que la cosa comença a canviar, així que per fi, avui, us deixo amb les noves tendències i propostes d'un dels meus comerços i marca preferida: Gas Jeans (C/Sant Joan, 12).



Gas Jeans és una marca italiana coneguda per la seva moda denim, d'estil urba, jove i desenfadat, que ens ofereix tot un ventall molt àmpli de propostes molt interessants per aquesta nova temporada.




Com és evident, Gas Jeans segueix apostant fort per la moda denim presentant totes les peces de roba amb aquest tipus de teixit: els diversos models de jeans, camises, caçadores, i recuperant els petos i els pitxis tan curt com llarg i les faldilles de totes les mides: minis, midis i llargues, així com una proposta en vestits llargs molt, molt top!! 
Pel que fa al texà, és cert que torna l'acampanat, tot i que per ara, encara veig difícil que desbanqui el pitillo. Això ja s'anirà veient...




Tornen les peces denim llargues, una tendència que s'havia perdut en les últimes temporades




De les seves peces denim he de destacar l'estil boyfriend, que segueix marcant tendència. Concretament, trobem uns pantalons i un peto xulíssim i comodíssim, que personalment, m'encanta! 




La paleta de colors escollida per la nova temporada de Gas Jeans és àmplia, però cal destacar els blaus en totes les seves tonalitats i el verd caki.





els pastels, que substitueixen els fluors cridaners de la temporada passada. 





Els estampats per aquesta nova temporada són vibrants i plens de vida i color: amb prints florals i tropicalsPerò també podrem trobar degradats, destintats i una pròpia reinvenció del clàssic quadres vichi.
L'estil navy, un clàssic de l'estiu, també hi té cabuda dins la nova col·lecció de Gas, on les ralles, però són en negre. 





Alerta als interiors! Podrem trobar peces reversibles i amb uns acabats interiors molt xulos, que fan que la peça sigui més especial per aquell que la du. 

Pel que fa als jeans destacar en models per a dona el nou "Stars", un texà pitillo de colors fluor suaus, pastel, i en negre desgastat, en el que l'acabat inferior del camall és amb la bora trencada i doblegat, fent un efecte de descosit, llargs fins al turmell i, de cintura alta, per damunt de la cadera. Queden genial i són molt còmodes! 




I per a home, el model "Bob Gym" un texà de colors, tipus cargo: amb goma a la part del tormell i butxaques als laterals de la cama. Una de les meves peçes preferides per aquesta nova temporada per a ells: còmode i estilosa. 





A més de la moda denim pròpia de Gas, també trobarem peces amb un punt més de sofisticació com vestits, samarretes i bruses vaporoses, o com aquest mono xulíssim disponible en un blau vibrant i en negre. Al meu entendre, una de les peces estrella d'aquesta temporada. 




I a més de la roba, també trobem una col·lecció de bijuteria i complements molt interessant que completa els nostres looks a la perfecció! Tan per a ella com per a ell!! 





Si encara no heu passat per la botiga, ja tardeu! Perquè com veieu està plena de cosetes molt interessants. Jo no m'hi he pogut resistir... i que ve que ens ho vam passar amb la Marina! 




_____________________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a

diumenge, 24 d’abril del 2016

Pastís d'Aniversari by Nina's Cake

Com sabeu aquest blog acaba de complir el seu 5é aniversari, i és emocionant veure la resposta d’alguns comerços que s’impliquen i et mostren el seu suport dia a dia, igual que els lectors que em seguiu, en parleu i que m’animeu a continuar aquest projecte “altruista” que no pretén res més que posar el seu granet d’arena en la promoció del comerç local, mostrant les vivències i experiències personals d’una reusenca que viu i compra a Reus.

Una magnífica mostra d’aquesta implicació és la que tenen la família de Nina’s Cake, la botiga-pastisseria especialitzada en rebosteria creativa, situada al Carrer del Vent, 30, on a més d’encarregar i comprar les seves creacions rebosteres: pastissos, cupcakes i galetes, podem trobar infinitats d’ingredients, motlles, complements i utensilis, màquines i llibres de rebosteria.
Fa temps que vaig escriure el primer post d’aquesta botiga, pocs dies després de la seva inauguració, com vau poder llegir el aquell post, va ser la casualitat i l’expectativa el que em van empènyer a descobrir més sobre aquell comerç, i així conèixer la família Nina’s Cake. Després d’aquell post, n’hi han hagut més en els que us he anat mostrant algunes de les seves creacions, una de les quals el magnífic Pastísde l’Aparador de Reus, i tot i que la meva faceta rebostera s’ha quedat una mica oblidada, ser on acudir quan necessito algun ingredient especial, un estri, un motlle o un encàrrec especial...



A part de l’amistat que s’ha creat entre la família Nina’s Cake i L’Aparador de Reus, també hi ha un vincle molt especial, i és que si L’Aparador naixia el 19 d’abril de 2011, Nina’s Cake ho feia 1 any i 1 dia després, el 20 d’abril del 2012, i que per tant, si L’Aparador de Reus té 5 anys, Nina’s Cake n’acaba de complir 4. Així doncs, també està d’aniversari!
Ara, aquest Sant Jordi, aquest comerç m’ha tornat a sorprendre i de quina manera! No només s’han recordat de mi i de L’Aparador de Reus, sinó que a més, m’han fet un regal extraordinari, bonic, dolç i deliciós per celebrar aquest 5é Aniversari del blog. Sense dubte, el pastís d’aniversari més bonic i més personalitzat que podria tenir L’Aparador de Reus, en el que no hi falta cap detall: la capçalera del blog, les icones de les xarxes socials on em podeu trobar, un bonic número 5 de xocolata ple de petites rosetes i la senyera de Catalunya, detalls de la diada de Sant Jordi, i l’imprescindible color rosa de fons.































Moltíssimes gràcies Familia Nina’s Cake per tot!!! Moltes gràcies 
Nina, Marc, Francesc i Judit! Sou genials!!! 






_____________________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a