dimecres, 27 d’abril del 2016

New Arrival SS'16 - Gas Jeans

Per fi sembla que veritablement a començat la primavera, tot i la pluja.... Tot i que desde meitats de febrer ja podem veure en la majoria dels establiments moltes propostes per a la nova temporada, la veritat és que amb aquest temps que ha fet les últimes setmanes, de gust, de gust, no acaba de venir anar de shopping primaveral. Però ara sembla que la cosa comença a canviar, així que per fi, avui, us deixo amb les noves tendències i propostes d'un dels meus comerços i marca preferida: Gas Jeans (C/Sant Joan, 12).



Gas Jeans és una marca italiana coneguda per la seva moda denim, d'estil urba, jove i desenfadat, que ens ofereix tot un ventall molt àmpli de propostes molt interessants per aquesta nova temporada.




Com és evident, Gas Jeans segueix apostant fort per la moda denim presentant totes les peces de roba amb aquest tipus de teixit: els diversos models de jeans, camises, caçadores, i recuperant els petos i els pitxis tan curt com llarg i les faldilles de totes les mides: minis, midis i llargues, així com una proposta en vestits llargs molt, molt top!! 
Pel que fa al texà, és cert que torna l'acampanat, tot i que per ara, encara veig difícil que desbanqui el pitillo. Això ja s'anirà veient...




Tornen les peces denim llargues, una tendència que s'havia perdut en les últimes temporades




De les seves peces denim he de destacar l'estil boyfriend, que segueix marcant tendència. Concretament, trobem uns pantalons i un peto xulíssim i comodíssim, que personalment, m'encanta! 




La paleta de colors escollida per la nova temporada de Gas Jeans és àmplia, però cal destacar els blaus en totes les seves tonalitats i el verd caki.





els pastels, que substitueixen els fluors cridaners de la temporada passada. 





Els estampats per aquesta nova temporada són vibrants i plens de vida i color: amb prints florals i tropicalsPerò també podrem trobar degradats, destintats i una pròpia reinvenció del clàssic quadres vichi.
L'estil navy, un clàssic de l'estiu, també hi té cabuda dins la nova col·lecció de Gas, on les ralles, però són en negre. 





Alerta als interiors! Podrem trobar peces reversibles i amb uns acabats interiors molt xulos, que fan que la peça sigui més especial per aquell que la du. 

Pel que fa als jeans destacar en models per a dona el nou "Stars", un texà pitillo de colors fluor suaus, pastel, i en negre desgastat, en el que l'acabat inferior del camall és amb la bora trencada i doblegat, fent un efecte de descosit, llargs fins al turmell i, de cintura alta, per damunt de la cadera. Queden genial i són molt còmodes! 




I per a home, el model "Bob Gym" un texà de colors, tipus cargo: amb goma a la part del tormell i butxaques als laterals de la cama. Una de les meves peçes preferides per aquesta nova temporada per a ells: còmode i estilosa. 





A més de la moda denim pròpia de Gas, també trobarem peces amb un punt més de sofisticació com vestits, samarretes i bruses vaporoses, o com aquest mono xulíssim disponible en un blau vibrant i en negre. Al meu entendre, una de les peces estrella d'aquesta temporada. 




I a més de la roba, també trobem una col·lecció de bijuteria i complements molt interessant que completa els nostres looks a la perfecció! Tan per a ella com per a ell!! 





Si encara no heu passat per la botiga, ja tardeu! Perquè com veieu està plena de cosetes molt interessants. Jo no m'hi he pogut resistir... i que ve que ens ho vam passar amb la Marina! 




_____________________________________________


Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada