Avui us porto una proposta gastronòmica. Ja coneixeu Koop Too::? És un restaurant que jo vaig descobrir fa no gaire temps. Un fantàstic descobriment! Un lloc al meu gust perfecte per trobades relaxades amb amics que va obrir les seves portes el passat desembre.
La veritat que no sabíem on anar a sopar, i mirant i remirant ens va sorprendre l’existència, que ens havia passat per alt, d’un nou restaurant al centre de Reus, situat a la Plaça del Castell, nº3, al costat de La Glorieta del Castell, on abans hi havia un forn de pa. O era un restaurant molt nou o sincerament estàvem perdent el compte dels locals oberts a Reus... Així és com vam decidir anar-lo a provar. Vam tenir sort i vam trobar taula per 4. Fantàstic!
El local en si ha sofert una transformació més que notòria convertint-lo en un establiment d’estil retro, amb una decoració peculiar i original que no et deixa indiferent: mobiliari i objectes antics i restaurats com càmeres de fotografiar, televisors, una maquina de cosir a dins els banys, taules de despatx, llibres, maquines d’escriure, telèfons, tot molt “vintage”, i un dels detalls més de moda dels últims anys: el terra hidràulic, que particularment a mi no em deixa d’encantar!
El restaurant el porten uns nois joves, molt simpàtics i amb moltes ganes de fer-ho bé, cosa que perceps des del minut 1.
En contrast amb la decoració, la proposta gastronòmica de Koop Too:: és més moderna, oferint una carta no massa llarga de plats actuals i d’estètica cuidada: un sortit d’amanides, llesques, plats i postres, a uns preus molt assequibles.
Nosaltres vam optar per començar amb uns primers per compartir:
|
Mousse de Foie fet per ells amb melmelada de taronja |
|
Provolone amb melmelada de tomaquet |
|
i a continuació un plat cadascú:
I els postres...no us els podeu perdre! Un detall important que valoro molt dels restaurants són els postres: prefereixo un plat més senzill però fet per la casa, que no un gran i suculent pastís “prefabricat” o un gelat tipus terrina...i a Koop Too:: podem trobar el primer tipus, així que per mi, perfecte! Nosaltres vam voler provar el Browne, el Tiramissú i jo no em vaig poder estar de tastar el gelat de poma verda, que tot i ser un plat senzill és ben original i estava deliciós; amb una presentació, tot i que senzilla, molt ben aconseguida. L’heu de provar!!
En general un lloc molt agradable i molt recomanable. A mi em va agradar i penso repetir!
_____________________________________________
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada