dimecres, 25 de maig del 2016

El nostre despatx

Ja fa uns mesos que gaudim del nostre despatx arreglat, i després de col·locar al seu lloc definitiu els meus llibres, llibretes, guies, revistes i objectes varis de les caixes recuperades que encara guardava del trasllat de Barcelona cap a Reus (si, de ja fa uns quants anys…) ja us puc ensenyar com a quedat. Encara li falta algun detall, però en conjunt, es pot dir que ja és practicable. Així que: benvinguts a un altre dels nostres raconets! 



Vam decidir crear un espai acollidor on treballar-hi, aprofitant al màxim tot l’espai amb prestatgeries fins al sostre, una taula el més àmplia possible i un armari força alt per penjar-hi alguna peça de roba, deixar-hi la planxa i la post de planxar, i guardar-hi aquells trastos que no saps mai on posar, però que per un motiu o altre creus que has de guardar. 




Pel projecte vam confiar de nou amb Mobles Perpinya i les idees i el bon gust de la Mar. Vam escollir 2 tipus de material: PVC per a les prestatgeries i l’armari, combinant dos colors: sorra i gris basalt; i fusta de pi massís català encerat amb cera natural i una mica de tint blanc ecològic per a la taula i el box auxiliar.
Tot el mobiliari es va adaptar al màxim a les mides de l’habitació i al que nosaltres volíem, aconseguint un resultat que ens encanta! 
A Mobles Perpinyà aposten per la compra responsable oferint mobles de qualitat, de proveïdors de proximitat. En aquesta materia, és important que ens plantegem d'on venen els productes i quins embalatges porten, moltes vegades, amb productes importanció més econòmics l'embalatge i el cost de transport ja superen el preu del producte, així doncs...que és realment el que estem pagant? Cal pensar-hi! 




Combinació de colors i de materials, prestatgeries a l'aire, de diferents fondàries, amplades i alçades.




La taula totalment personalitzada, tan en les mides, com en l’acabat, com amb el color, surt de la part de les prestatgeries cap al centre de l’habitació, quedant entre l’armari i la finestra, coberta per un estor enrotllable en color sorra. Disposa d’un calaix fet també amb la mateixa fusta. Una cosa teníem clara, volíem la taula al mig.






Per complementar el mobiliari, ens van fer un Box fabricat també a mida, amb l’estructura de pi i amb un calaix del mateix material que la resta de mobles en color gris. Una peça que ens ajuda a acabar-ho d’integrar tot.

Tan els materials com els colors són molt sobris. La nota de color en el mobiliari la dóna una pissarra de color blau, també de Mobles Perpinyà, acompanyada del mapamundi "vinatge" i el "Letter banner" de Côté Sud, les nostres cosetes DIY i la meva col·lecció de llibres! 







Aprofito aquest post per comentar que Mobles Perpinya, des de fa unes setmanes ha obert una Zona Outlet situada al costat de la botiga, al Carrer Campoamor, amb una oferta de mobles i complements per la llar molt interessant a molt bon preu. Així que si teniu pensat renovar la vostra casa o fer un regalet, l'heu de visitar ja! Que el millor va volant!!







_____________________________________________


Pots seguir-me a:
instagramfacebooktwitterlovin

2 comentaris:

  1. Molt maco.
    Esperem que amb un espai tan comode, facis entrades al blog tan interessants com sempre.

    ResponElimina