dimarts, 19 d’abril del 2016

Sorteig Sant Jordi by SYL

Avui fa 5 anys que vaig començar amb aquest projecte... Avui L’Aparador de Reus fa 5 anys!!! i per no perdre la costum, sabeu que cada any per aquesta data celebrem un sorteig gràcies a un dels comerços locals, aprofitant, a més, que el dissabte que ve és Sant Jordi i que aquest sorteig pot interessar a més d’un!
Aquest any, el sorteig és possible gràcies a SYL: Arquitectura i Joies, l’espai multidisciplinari portat per l’arquitecte i dissenyadora de joies reusenca Sandra Yubero, del que ja vaig dedicar un post
La Sandra ha creat la col·lecció de joies RED, una col·lecció exclusiva i limitada per Sant Jordi, dedicada al color vermell, el color de la passió, de l’amor i de la vida.



La col·lecció RED està formada per 4 peces: l’anell, el collaret i les arracades de botó de dues mides, i la podeu adquirir a la seu taller-botiga situat al Camí de l’Aleixar, 71B de Reus, o bé, a través de la seva recent estrenada web i botiga online

Però a més, SYL ofereix a tots els lectors i seguidors la possibilitat de guanyar una de les seves peces de la col·lecció RED, exclusiva de Sant Jordi: unes arracades de botó en vermell muntades en plata: tota una joia per acompanyar la rosa!  






Com sempre, participar és molt fàcil, només heu de seguir les instruccions següents:

  • El premi inclou un conjunt d’arracades de la col·lecció RED, especial de Sant Jordi.
  • Heu de deixar el vostre nom, cognom i email de contacte, al formulari que trobareu al final d'aquesta entrada
  • Heu de ser seguidors de Facebook de SYL – Arquitectura iJoies i de L’Aparador de Reus
  • El termini per participar es fins el divendres 22 d’abril a les 21h
  • El sorteig es farà a través de Sortea2
  • El dissabte 23 d’abril, dia de Sant Jordi, publicaré el nom del guanyador/a al blog. L'afortundat/da rebrà tots els detalls per email.


MOLTA SORT A TOTS!!!!


3 comentaris:

  1. Moltes moltes felicitats!
    Segueixo el blog desde fa 2-3 anys i recordo que em va sorprendre molt un blog així de la meva ciutat. Des de llavors no he deixat de llegir cap dels teus posts, sempre descobreixo llocs nous o redescobreixo de ja coneguts.
    Felicitats i que el projecte duri mooooolts anys!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats! Tots els posts són genials per descobrir llocs o experiències noves. Esperem que en puguis celebrar molt més!

    ResponElimina