dilluns, 11 d’abril del 2016

Natura renovada

El Carrer Jesús de Reus és un dels carrers més transitats i on el comerç local està més actiu, però a més, últimament, és un del carrers on s’estan produint més canvis comercia de forma constant: la desaparició de comerços centenaris, tancaments de negocis, noves obertures, canvi de concepte en alguns establiments i, reformes i renovacions.
Va ser a finals de l’any passat quan la llibreria Galatea, un comerç consolidat a la ciutat, decidia fer un canvi al seu local renovant-lo i adaptant-lo als temps actuals, i ara, fa just un mes, ha estat el torn de Natura, que el passat 11 de març va reobrir les seves portes després d’un breu trasllat provisional al Raval de Jesús.
Avui, trobem un Natura amb un aire molt diferent aconseguit gràcies a canvis en petites coses, però amb gran eficàcia.




La sensació d’amplitud és una de les característiques més destacades que s’han aconseguit i que és percep fins i tot abans d’entrar-hi.
S’han eliminant les barreres arquitectòniques de l’entrada, eliminant la vorada, fet que millora l’accessibilitat i que a més, ha permès guanyar espai a l’interior de l’establiment. 





El parquet del terra és el mateix, per molt que no ho sembli, simplement li han fet una rentada de cara.













L’espai a més d’espaiós, també ha guanyat amb lluminositat. S’ha reforçat la il·luminació, i canviat les làmpares suspeses de tela en color cru per pantalles d’alumini blanc, d’acord més amb les tendències actuals. Però a més, han pintat de blanc un sostre que era negre deixant-nos veure un element decoratiu que amb la anterior decoració passava del tot inadvertit: les plantes situades a la part més elevada i repartides per local.























També s’ha canviat la ubicació del taulell situant-lo més cap al centre. Es tracta del mateix taulell, però restaurat, al igual que gran part del mobiliari de la botiga on s’ubiquen els diferents productes: objectes per la llar, per la cura personal, complements i peces de roba, entre altres propostes.  





Si hi heu anat o simplement passat per dabant, ja haureu vist el gran canvi que ha experimentat el local. Un canvi, al meu gust, molt ben aconseguit, on es dóna al producte el protagonisme que es mereix, i on el client pot accedir i passejar amb molta més comoditat. Un 10! 


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada