dijous, 13 de desembre del 2018

El Portal Groc



Bé, després de meditar-ho molt, us he de dir que aquest serà el primer dels últims 3 posts que escric en aquest blog, almenys, per una temporada. Em reservo l’últim, abans d’acabar aquest 2018, per donar-vos més detalls i “acomiadar-me” com cal. Així que aquí va el post d’avui en el que escric sobre un dels llocs més bonics on anar amb nens a Reus: el Portal Groc 
Avui us parlo de la transformació i les noves propostes del Portal de Catalunya, ara, el Portal Groc (C. de la Font, 13)



El Portal de Catalunya sempre ha estat un projecte viu, que sense allunyar-se de la promoció dels productes de proximitat, ha anat evolucionant fins a convertir-se en el que és actualment: un espai familiar amb botiga, cafeteria, sala interior xulíssima per realitzar qualsevol tipus de celebració i una zona de jocs amb moltes propostes per a infants de 0 a 6 anys.





D’entre les seves propostes podeu gaudir dels DISSARTS: dissabtes dedicats a l’art amb tallers i activitats per als més petits (de 0 a 3 anys) en els que es fa teatre, es canta, balla i s’expliquen contes; creen instruments i altres objectes, es pinta i es cuina i, tan petits com grans passem una molt bona estona en família.




Els DISSARTS tenen una durada de 45 min. aprox. i un preu de 10€ per família que inclou l’activitat guiada i un esmorzar deliciós i molt cuidat a base de productes saludables i de proximitat que la Sol ens prepara amb molt de gust!
Nosaltres ja hi hem anat i ens ho hem passat molt bé!





A més però, al Portal Groc també s’hi realitzen altres activitats entre setmana com “Costuretes: creant i criant” . Tallers de costura on es poden crear peces de roba o joguines reutilitzant material i/o robes mentre gaudeixes d’un bon esmorzar (10€/família). També si realitzen “Trobades de criança” i altres activitats infantils: “moviment creatiu” i “experimentem en llibertat”.
Aquest desembre, els dissabtes d’11 a 12:30h, s’està duent a terme el cicle de tallers “Per un Nadal Conscient” dirigits a pares i mares durant els quals els infants poden gaudir de l’espai de jocs, organitzat pel Portal i Salix.
D’aquests tallers, just aquest dissabte 15 de desembre se’n realitzarà el tercer: “Embolica que fa fort”, un taller on pots saber més del furoshiki, aprendre a embolicar amb aquesta preciosa tècnica gràcies a Annabel López de SanTsuru, també crear una targeta nadalenca totalment DIY i un altre embolcall amb materials reutilitzats i una activitat creativa especial que es farà amb la participació dels més menuts i, evidentment, esmorzar per a tots!


I, si t’animes, el pròxim taller serà el dia 22 de desembre, també d’11 a 12:30h. El Taller s’anomena “Panxa Plena no té pena” en el qual es vol recuperar l’essència de Sant Esteve. Amb la nutricionista-dietista Rosa Baró es cuinaran receptes per crear plats dignes d’una taula nadalenca. 
El preu de cada taller és de 15€ i inclou esmorzar. Et pots inscriure al Portal o bé a través de info@portalcat.cat.   
No us perdeu les propostes interessantíssimes de El Portal perquè de cara a l'any vinent hi haurà moltes sorpreses per gaudir en família, aprendre i compartir! 

Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada