divendres, 19 d’octubre del 2018

“Hogar dulce hogar” de Sublimkids


Després d’una bona temporada desapareguda, ja torno a estar per aquí. I torno amb un post molt especial per explicar-vos l’experiència que vam poder viure gràcies a Sublimkids amb la sessió fotogràfica “Hogar dulce hogar”

Sublimkids són l’Alex i el Jordi, fotògrafs professionals especialitzats en fotografiar embarassos, nadons, nens i famílies des de fa 10 anys. A més, però, de ser grans professionals, són encantadors i ens van fer passar una molt bona estona. La seva seu és al Vendrell, tot i que estan ben acostumats a desplaçar-se i treballar per tot Catalunya. Durant anys s’han dedicat a la fotografia de boda i newborn i ara, han volgut donar un gir professional i especialitzar-se més en famílies i la veritat és que ho estan fen molt bé.



Amb ells vam fer aquesta nova proposta que anomenen “Hogar dulce hogar”, un reportatge en familiar a casa nostra o en un espai escollit per la família. El més especial d’aquest reportatge és que estàs en ambient molt còmode, sobretot per als petits que estan a casa seva, amb les seves joguines i les seves coses i, se senten segurs, son espontanis i naturals i així es veu al resultat. Nosaltres vam fer el reportatge a casa, i la veritat és que treballar amb la Mar va ser molt més fàcil i agradable, ja que fer fotografies a un nadó no sempre és una feina fàcil.

El reportatge “Hogar dulce hogar” inclou una sessió fotogràfica d’una durada de 2 o 3 hores, 400 fotografies aprox. originals en format digital, retoc digital de 20 fotografies i l’entrega d’un àlbum de 10 pàgines en paper fotogràfic de 20x30 cm.


En aquest post us he deixat alguna fotografia de la sessió i a continuació veureu una mica del making of i, el vídeo amb el resultat, tot i que si voleu veure el resultat del nostre reportatge o xafardejar més del seu treball, els teniu publicats al blog de Sublimkids.










Segueix-me a
instagramfacebooklovin

1 comentari:

  1. Amb una model tan preciosa, la feina d'aquests fotògrafs deu haver sigut fàcil.

    ResponElimina