divendres, 15 de desembre del 2017

El Nadal a Nina's Cakes


Després de la meva última visita a Nina’s Cakes, era indispensable escriure un post per ensenyar-vos algunes de les seves propostes nadalenques per als amants de la rebosteria creativa, i també per a aquells que voleu fer alguna cosa especial per festes i quedar més que bé amb els vostres invitats.
Per aquestes dates, la botiga està repleta d’esperit nadalenc, un esperit que ja podem veure fins i tot abans d’entrar-hi a través del seu aparador replè de les creacions de la Nina, com sempre, espectaculars i sorprenents!



Un cop a l’interior, trobem Nadal per a tot arreu: ingredients motlles de tot tipus de formes per fer galetes, bombons, decoració de sucre, etc., talladors de formes ben originals i molts, molts elements decoratius, fins i tot podeu trobar-hi les figuretes d’un naixement de sucre i Pares Noels...els que vulgueu!




I, no us quedareu amb les ganes de fer les típiques galetes nadalenques “spéculoos” tradicionals a Bèlgica, Holanda i Alemanya amb aquell toc d’espècies tan emblemàtic, ja que a Nina’s Cakes hi tenen tots els ingredients i estris necessaris per fer-les, així com també per a la elaboració de Panettone.



La veritat és que en aquest comerç “tan dolç” podem trobar-hi quasi de tot, en quan a alimentació creativa es refereix, tan en cosa d’estris de cuina, com en productes alimentaris, com en productes de decoració de pastissos, galetes, cupcakes, etc.. ja siguin alimentaris o no. Pastes concentrades, aromes, farienes, masses, colorants, llibres, safates, motllos, talladors, espelmes, objectes de sucre.




A més, cal destactar que Nina’s Cakes és un comerç especialitzat en productes sense gluten, amb una gran conscienciació i coneixement vers la celiaquia, oferint un ampli ventall de productes aptes per a celíacs que permeten a aquest col·lectiu poder gaudir de dolços de la mateixa manera com ho podria fer una persona sense aquesta afecció.






I si no sou gaire manetes a la cuina, sempre podeu diferenciar-vos i oferir als vostres invitats quelcom diferent dels torrons i polvorons i encarregar-los-hi un pastis, uns cupcakes o unes galetes bones, sense gluten i ben originals!  



Per acabar us deixo amb les meves últimes compres en aquest comerç, que poca cosa tenen a veure amb Nadal, però són una mostra del que hi podeu trobar, perquè per aniversaris i "cumplemesos" també va molt bé tenir una botiga com la de Nina's Cakes a prop. 


Tovallons decoratius
Aro d'emplatar
Sabatetes i notes musicals de sucre
Espelmes de cera extra grans








Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada