dijous, 21 de desembre del 2017

t_finslalluna: cosetes per jugar i mossegar


L’ Anna una jove mare emprenedora de Riudoms és qui trobem darrera de t_finslalluna. Ella és educadora infantil i mare de l’Arlet de 3 anys i de l’Aniol d’11 mesos, fets que l’han portat de cap a dedicar-se a la creació de productes destinats a nadons.
De forma casual va fer cap a les nostres mans dos dels seus productes: un mossegador personalitzat i un collaret de lactància per la Mar, i de la mateixa manera, per coincidències de la vida ens vam conèixer, i avui li dedico un post, un post amb una sorpresa al final! 

A t_finslalluna hi trobem collars de lactància, mossegadors, collars infantils, portaxumets fets a mà amb peces de silicona alimentaria antibacteriana combinades amb d’altres de fusta sense tractar, tots, materials aptes per a nadons i lliures de tòxics (BPA, PVC, Ftalatos, Cadmio o Plom) i, assegurar-se sempre de que no siguin un perill per al nadó. Tots els productes és poden personalitzar al 100% i fer al gust de cadascú, fins i tot, amb la possibilitat de posar-hi el nom del nadó.


Els collars de lactància, un complement que últimament s’ha posat molt de moda, i és que a més de bonic i original, és útil, satisfent l’instint de pressió (un reflex que tenen els nadons des del seu naixement fins aprox. els 6 mesos), proporcionant seguretat i relaxació durant les tomes i, se’l pot posar a la boca per alleujar les molèsties de la dentició, i a mesura que es van fen grans, els serveix d’entreteniment. 


Els mossegadors, a més ser una joguina per als nadons, serveix per alleujar les molèsties de la dentició. Alguns, fins i tot els fa amb peces amb relleu per potenciar el sentit del tacte.



I, els portaxumets, és una cadena, que com el seu nom indica, serveix per subjectar els xumets, però a més, són molt bonics i el nadó també hi pot jugar i mossegar i així, també alleujar la dentició.
A més, també realitza mantetes sensorials, un element molt útil per ajudar al nadó a desenvolupar i potenciar els cinc sentits: el tacte amb les textures, l’oïda amb els sorollets, el visual amb els colors, el gust amb el mossegador que porten incorporades i l’olfacte, per les olors del nadó i dels pares que va agafant.



L’Anna m’explica que crear la relaxa, i a part de gaudir fent-ho, el seu objectiu principal és que els seus clients s’emportin una peça que els hi agradi, per això hi manté el contacte fins que troben la combinació que més els agrada.


Tot i que els productes que crea l’Anna són personalitzables, al post d’avui us presento la seva nova col·lecció de mossegadors i portaxumets; la col·lecció més dolça, amb boletes de colors pastels combinades amb fusta sense tractar. Un total de 9 colors a escollir: rosa, blau, verd, taronja, groc, lila, gris, blanc i negre.
El mossegador porta un cèrcol gran, molt fàcil d’agafar pel nadó, i que al moure’l toca amb les altres boletes de fusta fent un sorollet molt suau.





Sóc fan dels colors pastel i les joguines de fusta així que la Mar ja té el seu conjunt, amb rosa (és clar...), i li agrada molt! Us ho asseguro! Si vosaltres en voleu un per al vostre nadó o per a regalar a algun petit, us portem una oportunitat magnífica d’aconseguir-ne un, perquè... estem de SORTEIG A INSTAGRAM. Entra al meu perfil (@juditgt) i participa, és molt fàcil!




I si ho voleu, podeu adquirir els seus productes a través del seu instagram @t_finslalluna, per email i, físicament a Reus, a la botiga Món Íxili (Plaça de la Puríssima Sang). I a més, si dieu que heu llegit aquest post, obtindreu un 15% de descompte!  

Que us sembla...un bon regal de Nadal, no?!!  

Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada