dimecres, 15 de juliol del 2015

Tendències de 2015 per a BBC: El vestit

Ja estem submergits en plena temporada alta de les BBC’s  (bodes, batejos i comunions) i coincident amb les rebaixes, és una bona oportunitat per fer-te amb un vestit especial per a l’ocasió a un bon preu. Això si, de rebaixes, sempre ens trobem més limitats, i potser no podem escollir tan en models o en talles.... Com ja vaig dir-vos, jo em vaig avançar a les rebaixes, i ja tinc el meu vestit de festa preparat, però espero a mostrar-vos-el en un altre post més endavant.

Així doncs, al post d’avui: les tendències d’aquesta temporada en vestit de festa, per aconseguir el millor look d’invitada. Un post que segur us anirà molt bé si encara no teniu el vostre vestit escollit.

Sayan
L’Encaix i les transparències és la millor opció si voleu aconseguir un look d’infart i arribar a compartir protagonisme amb la novia, aquesta és la millor opció. Encaix, brodats, guipur, transparències.. teixits que a priori semblen “de l’avia” però que escollits amb gust poden quedar molt bé, i aportar al nostre look sensualitat i elegància.

Adolfo Dominguez

Blanca Miret
Bimba's

Twin Set - (Rosa Lucas)
Pronovias

Cuixa a l’aire, però sense passar-se, que anem a una celebració solemne...un vestit amb una petita obertura a la cama, una petita línia de pell, aporta sofisticació i un punt sexy al look. 

Adolfo Dominguez

Pronovias

Els Monos en verió Deluxe. Evidentment el vestit és la peça clau per aquest tipus d’esdeveniments, però aquesta temporada, sense dubte, els vestits comparteixen protagonisme amb aquesta altra peça, molt tendenciosa, còmode, si més no, no tan pràctica, segur que m’enteneu....El mono és una peça a mig camí entre un vestit llarg i un vestit de jaqueta i pantalons, que aporta sofisticació al look.

Mango

Pronovias

Sayan

Efecte glitter: Lluentons, pedreria, metal·litzats, daurats, platejats...elements festius per excel·lència, però que aquesta temporada s’han convertir en una de les tendències més destacades. A mi personalment, potser és el que menys em fa el pes, els trobo massa carregats. Però això va a gustos; i si el que voleu és enlluernar al personal, busqueu un look brillant. Aquesta temporada, més que mai!


Mango

Pronovias

Ricard Nuvies

Sayan
Rosa Clarà

Les faldilles i vestits de Tul. Uns quants anys després de que Carrie Bradshaw les portés pels carrers de Manhatan, arriba l’opció tul a les propostes més mundanes. A mi m’encanta el toc romàntic i chic que aporta als looks, tot i que considero que cal un cert atreviment per escollir aquesta opció, sobretot en aquells vestits amb faldilles de moltes capes, més voluminoses. Així que si voleu marcar la diferencia i ser ben originals aposteu pel tul. Segur que sereu l’enveja de més d’una...  

Adolfo Dominguez

Sayan
Rosa Clara

Els estampats florals són tot una tendència de la temporada, arribant també als vestits de festa. Si busques un look elegant, però no vols anar excessivament arreglada, i t’agrada l’etil “boho chic”, aqueta podria ser una molt bona opció per a tu. Ideal per donar la nota de color a una boda de nit.   

Etxar & Pano (Blanca Miret)
Bimba's

Twin Set (Rosa Lucas)

Ja teniu el vostre look d'invitada perfecte? Per quina tendència us decanteu?

 -----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada