diumenge, 26 de juliol del 2015

Un mercadet pels machos!

Quina calor que fa! Insuportable! És per això que aquests últims dies m’he vist incapaç de assentar-me davant l’ordinador per actualitzar el blog...i això que de coses per explicar, en tinc unes quantes!
Però bé, avui m’hi he posat per escriure de l’últim esdeveniment comercial de Reus al que he assistit: el “Macho Market”, que va tenir lloc el passat divendres 24 de juliol. 


Un altre citral organitzat a Espai M Perfums, la botiga especialitzada en perfums i cosmètica d’autor que des de la seva obertura no ha parat d’oferir-nos propostes diverses: showrooms, tallers, sessions de bellesa, etc... i és que l’Elisenda, la seva propietària, és d’aquelles persones que barrinen per oferir-nos coses diferents i originals, per promocionar els seus productes i fer bullir l’olla.


En aquesta ocasió, però, la iniciativa ha estat compartida amb altres joves emprenedors: els dissenyadors Montse Ruiz de la marca Macmon Bijoux, Sergi Juanpere de la botiga Superego (C. Dels Recs, 21 bis) i el Toni Guarque i Alfred Ferràs de Doble A, que junt amb la Blanca i la Silvia de Macho Estudio (encarregades del disseny gràfic) s’han unit per crear un mercadet de productes alternatius especialment dirigits als homes, als machos! I és que ja anava sent hora de que algú penses en ells, no?



La primera edició del “Macho Market”, perquè estic segura que n’hi haurà més, va tenir lloc al propi establiment d’Espai M Perfums, al Carrer del Vidre 21-23. Allí els homes podien trobar les propostes alternatives: a més dels perfums nintxol que ens proposa la pròpia botiga, una selecció de bijuteria masculina de MacMon Bijoux; la moda i complements de SUPEREGO, i el mobiliari de DobleA, en un ambient molt animat amenitzat amb música i amb un aperitiu a càrrec del restaurant 2R i de The Green Dog Cafe. Ja veieu que no hi va faltar de res!







Una molt bona iniciativa, original, diferent i alternativa! Moltes felicitats, i la pròxima, ja sabeu: a ocupar tot el carrer!

-----------------------------------------------
Pots seguir L'Aparador de Reus a

2 comentaris:

  1. Increíble iniciativa de part de l'Elisenda i la resta de companys. Tant de bo sigui habitual aquest market!

    ResponElimina
  2. Molt be,! Reus necessita de aquestes iniciatives, enhorabona!

    ResponElimina