diumenge, 9 de febrer del 2014

Regals romàntics

Com es habitual, durant la primera quinzena de febrer, i més encara durant aquests dies, moltes botigues de moda, complements i regals, es vesteixen de vermell, amb “love” i cors per tot arreu: Sant Valentí.
Jo personalment no celebro aquest dia, i no per res en concret, sinó perquè no ho he fet mai i no el considero meu, cosa de costums…però segur que molts de vosaltres si que el celebreu, així que aquest post va per tots aquells que busqueu idees per a un regal romàntic, i en especial a tots els santvalentiners
En el post d’avui mostra alguns regals amb un toc romàntic, la majoria especialment pensats per aquest 14 de febrer, però que ens poden servir en moltes altres ocasions….
Comencem pels regals més clàssics. En primer lloc un de flors i plantes. Ja us he parlat en altres ocasions de la Floristeria Centre Botànic (Carrer Riudoms, 7) i de les botàniques Núria i Montse, que sempre ens sorprenen amb el seu toc d’originalitat i la seva alegria constant, convertint el regal més típic i tòpic que s’ha inventat mai, en un regal ben especial, únic i diferent. Al Centre Botànic hi podreu trobar moltes propostes per aquest dia, aquí us en mostro algunes:

Pícnic d'amor  ( caixa + cava + 2 copes+bonbons  i teball am roses )  

Tanca el teu amor ( Con + una rosa i cadenat)

 As de cors ( hoya kerri )

Un dels altres regals típics, és el perfum. Hi esteu d’acord, oi? N’hi ha per a tots els gustos i a Reus, moltes són les perfumeries on podeu trobar la fragància ideal tan per a ell com per a ella. Jo he escollit aquesta proposta de Espai M Perfums (Carrer del Vidre, 21-23) pel la seva essència romàntica: Lady vengeance que pertany a la marca de perfums níntxol de Juliette Has a Gun.


 I seguint amb els regals típics…aquí va la tercera proposta: bombons! Però aquests també amb un punt d’originalitat i romantisime: T’estimoooo (Te quierooo, I loooove you).  La col·lecció de 6 bombons de xocolata amb gust passió, cafè i kikos, creada per Oriol Balaguer, i que podem adquirir a la seva boutique del Raval Santa Anna, 30. 


I ara toca parlar de complements i joies. Aquesta és la meva sel·lecció particular: Comencem amb un collaret amb molt d'amor, d'una de les meves botigues de moda i complements preferides D'Aleyda, al Carrer Monterols, de la que ja n'he escrit aquí



I una novetat: un nou comerç del qual us en escriuré més ben aviat, Ca la Padrina Teresa. Un comerç situat al Carrer Santa Teresa, 10-12, especialitzat en productes realitzats a mà, on podem trobar-hi moltes idees per regalar, i alguns amb un toc molt romàntic. Aquí teniu una sel·lecció dels seus productes, una petita mostra dels objectes que podem trobar-hi: mocadors de seda, joies i complements realitzats amb diferents materials: fimo, plata, ceràmica i, figures de ceràmiques. 


I aquí una proposta de Piu Piu Vintage (Passeig Misericòrdia, 1): bossa banderola i cartera de conjunt:

Font: Fan Page de Piu Piu Vintage

Les grans marques també s’han sumat a la festivitat de Sant Valentí, arribant a crear col·leccions especials per aquest dia, per exemple tenim Oyhso, que ha crear “Lovely collection”. Una col·lecció de roba íntima i complements femenina i sensual, on els grans protagonistes són els cors, el color rosa i el vermell (podeu veure la col·lecció sencera aquí )




I una altre marca és Tous, amb la seva col·lecció de cors per San Valentí, aquest any el claim "Amor Dulce Amor" (podeu veure la col·lecció sencera aquí 





I per aquells que busqueu un regal menys convencional que us sembla aquesta sel·lecció: 

El Pack especial enamorats del Centre bellesa, benestar i oci de Las Termas de Ruham Reus (Raval Santa Anna,26 ), del que podeu llegir-ne més aquí


O que us sembla la proposta del nou estudi de fotografia i disseny Vintage de l'entresòl del Carrer Jesús, 15: una fotografia d'estudi "sexy" + impressió a foam de 45x32. Un regal ben original! 



I per últim aquí tenim la làmpada més romàntica, "One From The Heart de la marca Ingo Maurer, que podem adquirir a Luxiform Il·luminació. Més ideal impossible!!  


  
I fins aquí les meves propostes especials per Sant Valentí. Així que tots aquells que celebreu aquest dia, no teniu excusa per deixar a la vostra parella sense regal, i pels altres, qualsevol dia és bo per un regal, o no? 

_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a


1 comentari:

  1. ¡¡¡me encanta el pijama!!! Besos rojos por doquier!!! gracias por tu comentario!

    ResponElimina