dimecres, 19 de febrer del 2014

Beauty Party de Eve Lom

Fa uns dies, vaig tenir el plaer d'assistir a una sessió de bellesa molt especial, una Beauty Day de la prestigiosa marca de cosmètica Eve Lom, organitzat per l'Elisenda de Espai M Perfums. Allí ens vam trobar una dotzena de dones disposades a passar una bona estona i conèixer més de la marca que té la netejadora icònica del món de la cosmètica, considerada la millor netejadora del món. Marca adorada per moltes celebrities, famoses i actrius. Una marca que trobem en perfumeries nínxol, així doncs, disponible a la perfumeria nínxol de la nostra ciutat: Espai M Perfums. 
La filosofia de Eve Lom és “Simply-Beautiful-Effective”: la clau radica en una pell perfectament neta i exfoliada que permeten una ràpida regeneració de les cèl·lules de la pell i proporcionen una base receptiva per aplicar-hi els productes de bellesa pertinents, i així aconseguir un cutis radiant. Els seus productes de culte estan pensats per utilitzar-los independentment de l’edat, el tipus de pell o problemàtiques que puguem tenir, així que només ens queda escollir i provar d’entre la seva varietat de productes el que creiem més adequat per a nosaltres.
Doncs bé, durant el Beauty Day, varem poder gaudir d’un taller impartit per Marta Gamarra, directora de Formació de Eve Lom a Espanya. Va ser ella mateixa l’encarregada de mostrar-nos i explicar-nos el procés complert per aconseguir una pell radiant, oferir-nos una àmplia descripció de cada un dels productes els seus ingredients i els seus usos, la forma correcte d’aplicar-los, i revelar-nos petits trucs de bellesa.
Realment vam ser testimonis d’una transformació sorprenent en la qual tot maquillatge sobrava.







El primer pas, indispensable! És l’aplicació de la netejadora Cleanser elaborada amb oli de clau, d’eucaliptus, de camamilla, llúpol i mantega de cacau, que elimina les impureses, la brutícia i el maquillatge respectant el pH de la pell, aconseguint pell suau, relaxada i amb més lluminositat. S’aplica realitzant un suau massatge al rostre i coll, a continuació s’estén a sobre la cara la camussa que acompanya la crema,  prèviament impregnada d’aigua tèbia, i després es va treballant la camussa extraient la resta de brutícia.



Realment Cleanser de Eve Lom és un 3 en un: desmaquillant, netejadora i crema hidratant, ideal per a qualsevol tipus de pell i edat.  





Després de la neteja, s’aplicaria mascaretes, serums i contorns d’ulls i llavis, cremes i demés productes, dels quals destaco un parell que em van sorprendre moltíssim i crec són extremadament adequats per a la meva pell. El primer, Moisture Mask, una mascareta S.O.S ideal per les pells sensibles al fred o al sol, protegint la pell de la contaminació, prevé la pèrdua d’hidratació, estimula el col·lagen i la elastina i augmenta la brillantor i el resplendor de la pell.   I tot i que són molts els productes que podem destacar, el segon que em va sorprendre és Dynaspot, un fluid que elimina els granets sense ressecar la pell, fins i tot abans que apareguin, alleujant i curant la pell sense ressecar i deixant la pell molt suau.

Després de gaudir del Beautiful Day i d’experimentar a casa amb les mostres que ens van regalar, puc afirmar que Eve Lom ha estat un dels meus últims grans descobriments, i tot i que no sóc molt de cremetes, crec que he trobat la meva marca....





El millor és que ho descobriu vosaltres mateixes, i si comenceu per la crema netejadora, segur que us sorprendrà i quedareu encantades!



Eli i Marta, moltes gràcies per l'experiència!


_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada