dimecres, 5 de febrer del 2014

Lletres, lletres, lletres


Avui escric de lletres. De lletres n’hi ha de molt tipus i són el mitjà per exel·lencia de la comunicació. Tot i així, l’us de les lletres va més enllà de formar paraules escrites, i el comerç n’ha tret profit oferint-nos un ventall de lletres, objectes per a decorar les nostres llars i donar-li un toc personal, i alhora un regal que us pot servir a aquells que celebreu Sant Valentí….
En primer lloc les lletres de tela de Mobles Perpinyà. En aquest comerç especialitzat en mobiliari, tapisseria i cortines, situat al Carrer Campoamor, 2, del que ja he escrit aquí i aquí, on també trobem una selecció d’objectes de decoració per a les nostres llars, així com espelmes, adorns per la llar en genera, roba tèxtil per llits, cuina i taules, i també aquestes lletres realitzades a petició i a gust del client: noms complerts, inicials i fins i tot algunes formes. Uns objectes divertits, alhora coixins per decorar i donar un toc dolç els nostres llits, sofàs, cadires o prestatgeries. Jo ja vaig escollir els meus fa alguns mesos i avui us els mostro. Segur que a algú li pot semblar una mica carrincló… però a mi m’encanta!!!





Un altre comerç on podem trobar lletres per decorar i alhora personalitzar nosaltres mateixos és a 7 de Temps. També vaig escriure aquí,  d’aquest comerç situat al Carrer Amargura, 61, on podem trobar un ampli assortiment de la coses boniques, entre les quals, aquestes lletres de SelfPackaging. Lletres de cartró de 27x20x3,5cm, per pintar, aplicar-hi teles, paper de colors o tot el que se us pugui acudir per fer-les ben originals.


Lletres personalitzades per 7 de Temps. Font: Fan Page Facebook de 7 de Temps

Molt semblant a la proposta de 7 de Temps, tenim les lletres de Cub de Fusta de la Fusteria Cogul, que com bé el seu nom indica, són de fusta, però també totalment personalitzables disponibles a La Prestatgeria, un nou comerç molt especial del qual espero escriure’n ben aviat, situat també al Carrer Amargura, al número 30.

Font: Fan Page Facebook La Prestatgeria

Font: Fan Page Facebook La Prestatgeria


I per últim un petit apunt del qual tingueu per segur que aprofundiré, perquè n’he vist cosetes de les que segur  que no me’n podré resistir… Em refereixo a un comerç “online” i potser és la primera vegada que escric d’un comerç que no es troba físicament als carrers de Reus, almenys, per ara… m’estic referint a Made with Love, una botiga virtual a través de la qual, la Vanesa, de Reus, ven les seves pròpies creacions, en les quals també trobem lletres, però aquestes no tan per decorar les llars, sinó més aviat per decorar-nos nosaltres. Mireu quines polseretes més xules per regalar i regalar-nos…

Font: Fan Page Facebook Made with love pulseras
Font: Fan Page Facebook Made with love pulseras

Font: Fan Page Facebook Made with love pulseras
_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

1 comentari:

  1. Oooh m'ha agradat molt la recopilació de lletres i lletres! No coneixia la prestatgeria, anirem a fer un cop d'ull :)

    ResponElimina