dimarts, 25 de febrer del 2014

Shotting Party de Juan Segovia Fotógrafo

Seguim parlant d’esdeveniments! Noves propostes, noves iniciatives i noves idees! Avui us porto una nova proposta de la mà de Juan Segovia Fotógrafo, propietari de l’estudi que du el seu nom situat al Carrer Alguer, 13, Baixos, de Tarragona, especialitzat en fotografia de bodes, estudi, industrial i esdeveniments, en les quals Juan Segovia mescla la constant renovació amb l’essència del seu estil: fotografies fresques, naturals i plenes de vida.

Doncs bé, com anava dient, vaig poder descobrir una nova proposta gracies a l’empresa de comunicació i gestió d’esdeveniments comercials Everama 360, que va organitzar la presentació oficial d’un nou producte:  “Shotting Party” (trets de festa). Juan Segovia ens va presentar aquest producte que consisteix en un pack que inclou sessió d’estudi, còctel de benvinguda i aperitiu per a un grup de 5 a 15 persones, d’unes 2 hores de durada i obsequi d’una copia de 20x30, amb un preu tancat de 200€.


Shotting Party és una especialment pensat per passar una bona estona  mentre es realitza una sessió de fotografies amb les amigues, els companys d’equip o la família, però especialment pensat com a acte a compartir amb les dames d’honor i les amigues més pròximes el dia de la despedida de soltera, o senzillament com un regal a regalar o regalar-se abans del gran dia de la boda. Un concepte nou dirigit a grups que busquen propostes diferents i amb un valor afegit, per celebrar els seus esdeveniments.
És per aquest motiu que a la presentació de la “Shotting Party” varen assistir una vintena de Wedding Planners i organitzadors/es d’esdeveniments per tal de conèixer i veure en primera persona en que consistia aquesta proposta, però de forma ben especial.  Vam poder veure com la futura novia l’Ana i les seves amigues gaudien de l’experiència fotogràfica.




Les bloggers





A més l’acte va comptar amb la col·laboració de Sirco, que ens va oferir un còctel i un àgape boníssim ple d’originalitat i creativitat, i uns còctels i gins perfectes! Com sempre, un càtering personalitzat per a cada client i cada ocasió. 

Noemí de Everama 360 i Josep Moreno de Sirco. Un duo infal·lible! 





El disseny gràfic va anar a càrrec de Maria Josep Abella, del maquillatge de les “models” se’n va encarregar Nitamk Artist i els detallets dolços per clausurà l’acte de The Day Celebracions, amb showroom a Tarragona, Reus i Ourense.  





I aquí en teniu una mostra del resultat.... Que us sembla la proposta? 







_____________________________________________

Pots seguir L'Aparador de Reus a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada