diumenge, 11 d’agost del 2013

Vacances per La Ràpita: Bellesa

L’Aparador també està de vacances, però això no vol dir que pari la seva activitat, al contrari! O és que quan esteu de vacances no aneu de shopping? El que podreu descobrir durant aquests dies a L’Aparador de Reus són aparadors d’altres localitats, això si, sense allunyar-nos gaire de la nostra ciutat. Avui escric d’un negoci que recentment ha donat un canvi important, us parlo del Saló de Bellesa de Les Germanes Baila, situat al Centre Comercial “Hort del Rei” de Sant Carles de la Ràpita. El que era un saló d’estètica i perruqueria fa poc més de dos mesos s’ha convertit a més, en un establiment especialitzat en productes de cosmètica per a la cura de la pell i el cabell ocupant un nou local amb una àmplia exposició de productes per a tot tipus de pell i cabell. A més cal destacar que a la Marian, la filla d’una de les germanes Baila i la perruquera que podem dir que avui en dia està al capdavant d’aquest negoci fundat per les germanes Baila: la seva mare, dedicada a la part d'estètica i la seva tia a la perruqueria, ha estat seleccionada “Ambaixadora Kérastase”. Aquest nomenament es deu a les qualitats merescudíssimes per representar la marca al seu saló i que consisteix en aportar un assessorament i aconsellar-nos en els productes més adequats per a cada tipus de cabell. Us puc assegurar de primera mà que no conec perruquera més tècnicament preparada per desenvolupar aquesta tasca amb un èxit garantit, i es que la Marian, ha estat la persona que ha aconseguit que recuperi un cabell que mai havia tingut, un cabell que no creixia, que no brillava i que no tenia cap tipus de moviment. Amb paciència, tècnica i els productes adequats puc dir que avui tinc un cabell bonic. A més, entre una de les moltes qualitats puc destacar que és la única perruquera que quan li he dit de tallar puntes m’ha dit que no! Increïble no us sembla? Però ella és partidària de la recuperació abans de l’aniquilació, i entén la dificultat que comporta aconseguir una bona melena, una actitud que agraeixo enormement. Aquí llenço una recomanació: si ho heu provat tot i no aconseguiu tenir un cabell brillant, si patiu de caiguda o debilitat o qualsevol altra cosa, feu una escapada a Sant Carles de la Ràpita, aneu al Saló de les Germanes Baila i pregunteu per la Marian, l’experta en arreglar cabells impossibles!





I aquí us deixo amb les meves últimes adquisicions al Saló de les Germanes Baila, les últimes novetats que ha llançat la marca Kérastase per la cura del nostre cabell: 
Fusio Dose un ritual que aconsegueix la transformació instantània del cabell gràcies a una formulació ultra-personalitzada, mesclada i combinada en temps real. El primer sistema professional d’ingredients actius en alta concentració fusionats segons les necessitats de cada cabell, en cada moment. Un producte exclusiu de perruqueries que ara, la marca posa a l’abast de l’ús domèstic.
Presentat en forma de monodosis, en tres petites ampolletes que contenen concentrat d’actius específics per a tractar els diferents tipus de cabell, a escollir entre quatre tipus de tractament per a unes necessitats primàries: per a cabells acolorits, secs, dèbils o madurs, a les quals se li afegeix un petit booster intensificador amb la necessitat secundaria. 



Elixir Ultime, els olis preciosos de Kérastase. Un dels productes més premiats de la historia, amb 36 premis internacionals i 7 premis nacionals. Disponible per a quatre tipus de cabell: el general per a tots els tipus de cabell, cabell tenyits, cabells malmesos i cabells afinats. Jo vaig escollir l’elixir Ultime Té Imperial, especial per a cabells tenyits, amb Oléo Complexe i Té Imperial. El producte aporta una acabat brillant al meu cabell. (El que el packaging sigui de color rosa és tota una coincidència, us ho asseguro) 



______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada