dimarts, 13 d’agost del 2013

Vacances per La Ràpita: Regals i Decoració


I seguim de vacances! I seguim descobrint nous aparadors per Sant Carles de la Ràpita. En aquest post escric d’un comerç especialitzat amb productes de decoració i objectes de regal amb un toc molt especial. Romanticisme, vintage, dolçor, colors pastels, decapats i estil colonial, s’uneixen en un local situat al Carrer Gorria, número 13, de nom: La Finestra.
Flors de tela, canelobres, gàbies, mobiliari antic amb entapissats de caixmir, espelmes de tots tampanys, safates, pots, caixes i rellotges. Tot d’objectes per decorar les nostres llars i donar un toc d’estil a les nostres terrasses, jardins i balcons. Un local amb un encant especial que no hem de deixar de visitar si ens deixem caure per aquesta població veïna.

Aquí teniu algunes fotografies extretes de la fan page d’aquest comerç, que podeu seguir aquí






I mireu quin aspecte més bonic adopta la botiga durant l’època nadalenca! 




Anava buscant unes anelles per tovallons que fossin diferents i va ser en aquesta botiga de la qual m’ho hagués quedat tot, que els vaig trobar!
Amb una aparença d’anell però per a un dit gegantesc, i presentats elegantment en una caixeta de 6 unitats. L’anella és d’un color daurat envellit amb un toc morat i, el que les diferencia una de l’altra és que porten subjectada a l’anella una peça circular amb un gran número estampat, de l’1 al 6. Les anelles són de la marca de decoració per la llar d'àmbit internacional, SIA Home Fashion, un referent mundial en flors decoratives, a més d'oferir-nos altres objectes de decoració com gerros, espelmes, mobles, vaixelles i coberteria, il·luminació, miralls, quadres i una àmplia gamma d'objectes de regal.  
Una adquisició per donar un toc d’encant a la taula, en el qual cadascú tindrà el seu número i el seu tovalló.      






______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada