dissabte, 17 d’agost del 2013

Vacances per Cambrils: Moda d'Encant

I seguim descobrint nous aparadors! Seguint en un poble pescador, però aquest més a prop de Reus, a Cambrils. Una localitat molt preuada per molt reusencs que estiuegen per la zona, i és que això de no tenir mar, no ens treu que no en puguem gaudir durant la temporada de més calor. 

Particularment, m’agrada molt passejar pels carrers de la població, comprar a les seves botigues, fer algun que altre geladet i degustar algun plat típic i no tan típic en els seus restaurants.
Pel que fa al comerç, m’encanta! I no té res d’envejar a la capital de comarca, tot i que no hi trobem moltes les macro cadenes com Zara o Mango, etc, si que hi ha botigues locals amb una oferta molt interessant, i també algunes de caràcter més internacional que han sabut veure el potencial d’aquest poble pescador.
A més de que passejar pels carrers de Cambrils és un autèntic plaer: caminar amb xancles, prendre un granissat o un cocktail en algun xiringuito de la platja i passejar sota el sol amb una lleugera fresqueta, anar de shopping per aquesta època és genial, ja que molts dels comerços ofereixen els descomptes propis de la temporada de rebaixes. 

En una d’aquestes passejades amb secció de shopping inclosa, vaig endinsar-me en un comerç especialitzat en moda principalment per dona, però on també podem trobar un espai dedicat a moda masculina, l’Encant. Una botiga ubicada al Carrer de Miquel Planas, 13, de parets fosques i mobiliari d’estil barroc, on destaquen els colors i estampats de la gran quantitat de les peces de roba i els complements multimarca, d’estils molt diversos; des de vestidets bucòlics amb floretes i colors suaus i peces de roba bàsiques, fins a peces amb transparències, escots ben pronunciats o encaix; i de preus que poden oscil·lar des dels 15€ als 80 i pico! Per a tots els gustos i per a totes les butxaques!. És divertit buscar entre totes aquelles peces de roba alguna que encaixi amb el teu estil, o bé, provar de fer-te amb alguna peça diferent, ni que sigui durant pocs instants dins de l'emprovador d’aquest establiment. Després d’una bona estona remenant per l'Encant, aquest va ser el resultat de la meva cerca i la meva nova compra: 



Una minifaldilla pantaló de color blau klein, satinada, curteta i fresqueta amb goma a la cintura, ben còmode i del tot versàtil, apte per portar en un dia de platja o per sortir, acompanyada d'uns bons talons.



Un vestit curt de ralles horitzontals blanques i negres, i una franja en rosa fúcsia a l'altura del maluc. Un frunzit a l'esquena i un llaç també en rosa, de la marca de moda holandesa, Smashed Lemon. Una marca jove i atrevida amb una proposta de peces de roba amb un toc retro, estampats acolorits, cridaners i plens d'energia, i que s'allunya de la tendència més comú.








I per últim, un altre vestit (era molt difícil decantar-se només per un...) amb un cos estampat en colors alegres i enèrgics mesclant verds, blaus, coral i taronja, lligat al coll amb uns cordills trenats subjectats per unes petites peces de color a la part de l'espatlla. La peça que forma la faldilla, llarga fins al genoll, amb un toc brillant en aquest verd maragda, el color rei d'aquesta temporada. Vestit de Amarillolimon, una firma espanyola relativament jove , de propostes alegres i divertides, i d'estil pop, que es defineix pels seus grafismes, sempre presents als estampats de cada peça que dissenyen.




I aquí tenim la versió amb rosats que llueix una model de la firma



______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook | Bloglovin'| Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada