dissabte, 6 de juliol del 2013

MERCREART, el mercat de joves creadors


Aquest cap de setmana, a Reus, es celebra per quart any, el mercat de joves creadors, MERCREART que organitza Perejil's Sound, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i el suport de La Basteria, i en el qual 23 creadors emergents a través de les seves marques, tornaran a omplir l'espai de la Placeta Doctor Sabater (davant de la Casa Rull) amb les seves creacions que podrem veure i adquirir. 

L'horari per a tots aquells que vulgueu assistir serà dissabte 6, de 10 a 15h i de 16:30h a les 22h, i el diumenge 7, de 10 a 15h i de 16:30h a les 21h. Dins d'aquest horari s'han programat diverses actuacions musicals: a les 12:30h del dissabte podrem gaudir de Esplendor en la hierba, i el diumenge, a la mateixa hora, Sardina's Golden Rule, i per la tarda seccions de dj, amb Soul Fingers i Dj Silencio. 

Perquè aneu fent boca, us descobreixo els 23 joves creadors que participen en aquesta quarta edició:

Coia Rieta, Reus: Complements per a joies




Maria Llanar, Reus: Disseny i creació de joies artesanals




Luca Frankestina, Reus: Samarretes pintades a mà i monstres de peluix. 




Völgueta, Barcelona: Joies de paper reciclat:




Decora Con Metal, Roda de Ter: L'art pren forma de metall




Smile Felt, Reus: creant petits somriures per a grans i petits (creacions amb feltre)




La Canilla, Reus: productes de gantxet i punt i altres materials, tots fets a mà:




Oh la la!, Vinyols i els Arcs: Coses boniques per a persones boniques:




Numon (Bosses amb història), Riudoms: Reutilització de tot tipus de materials en desús per crear bosses, moneders, carteres i targeters:




La Collarina, Barcelona: "buscadora" i "recuperadora" de peces antigues que, després de passar per les seves mans, es converteixen en collars exclusius i amb personalitat: 




Hagamús, Alforja: Bosses i motxilles de tela, funcionals, originals i resistents, amb un aire vintage que els fa clàssics: 




Biaix, Reus: Entre patrons i teles, roba per a adults i infants: 


Sunday Shoot, Reus: Aposten per un retorn als fonaments de la fotografia, partint de la imatge impresa com a objecte de culte, per això, volen apropar i deixar tocar els seus treballs fotogràfics a tota la gent: 




Dama de Picas, Tarragona: Creacions de peces úniques i personals. Dissenys senzills amb teixits i estampats curosament seleccionats. 




Reflexes Vius, La Pobla de Montornés: Creació i realització de joies amb pedres de Swaroski: 




Sabik, Barcelona: Bijuteria feta a mà: 


Glupglup, Reus: Un petit món de bijuteria i de complements creats artesanalment amb argila polimèrica. La seva especialitat es decanta cap a la realització d'anells, penjolls, diademes, arracades, etc. 




Trossets de roba, Reus: Realitza treballs de patchwork amb aplicacions a samarretes i complements utilitzant retalls de roba: 




Las Amigas de CoCo, Bacelona: Marca jove de peces de vestir, que es caracteritza pels seus dissenys confortables, frescos i divertits,  pels seus estampats plens de colors i formes geomètriques, que aporten un toc diferent i especial difícilment comparable:




Espurnes, Altafulla: Joietes creatives, plenes de frescor, originalitat, color i alegria: 




Sopa de colors, Castellvell del Camp: Bijuteria amb argila polimèrica i altres materials per a tots els públics, petits i grans:




La Terna, Badalona: Disseny d'autora, bijuteria i complements 100% artesanals. 




I per últim, però no per això menys important! Clàudia Llop, Tàrrega que ens oferirà joieria artística i il·lustracions, creacions fetes a mà i amb el cor: 




Així que ja sabeu! Aquest cap de setmana entre platjeta i rebaixes, imprescindible passejar-nos i descobrir el que aquests joves creadors ens han preparat al Mercreart 2013! 

Per a més informació visita www.perejils.com

Imatges cedides pels pròpis creadors: extretes de la fan page de Perejil's Sounds a facebook: https://www.facebook.com/pages/Perejils-Sounds/25808829110

______________________________________________________

Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada