diumenge, 28 de juliol del 2013

Castañer velles...Castañer noves!

Castañer velles, Castañer noves, però el que està clar és que han de ser Castañer.
Ja he escrit en alguna ocasió d’aquesta firma de sabates on el seu component principal és l’espart. Crec que realment ha estat una de les marques que  han revolucionat l’ús de les sabates d’espart, una alternativa molt bona per a l’estiu. Castañer ha creat un concepte nou entorn a la típica espardenya d’espart, creant una sabata actual i seguint les tendències del moment, oferint models elegants i originals, jugant amb alçades, materials  i colors que han captivat a dissenyadors de renom internacional, famosos i estrelles, convertint una marca d'espardenyes en una de les principals firmes de calçat a nivell internacional. Us puc assegurar que les sabates de Castañer no són unes altres sandàlies d’espart qualsevol, no!  Només cal provar-te’n un parell per comprovar-ho! Això si, no són unes sabates econòmiques, però realment n’hi treus partit.
Quan es tracta de sabates podria dir que sóc una heavy consumer i fidel consumidora de dues marques, per a l’hivern Geox i per a l’estiu Castañer. Com que una té els peus delicadets i després de diverses males experiències aposto per allò que em funciona i que no em perjudica, primant el confort en primer lloc.
Cada temporada d’estiu no puc evitar adquirir un nom model de Castañer, aposto per un model amb una cunya ben pronunciada, ja que la comoditat d’aquest calçat m’ho permet i és la forma de portar talons alts de forma còmode, sense patir gens ni mica.


Aquest any, el model ha estat una espardenya versàtil en color cru, per complementar amb qualsevol color. Elaborada en lli, subjectada al turmell per una polsera amb un botó del mateix to, forada en pell per l’interior i una cunya de 8 cm d’alçada en trena de jute natural igual que la part de la sola.  El mateix model també està disponible en color rosa, així que ja us podeu imaginar que la elecció no va ser gens fàcil...






A Reus, podem trobar aquesta firma a la sabateria La Sitgetana, del Carrer Llovera o a Teresa i Rosa del Carrer Prat de la Riba xamfrà amb el Carrer Elies. Si no heu trobat sabates per aquest estiu, us recomano que proveu aquestes sandàlies, per mi va ser tota una revelació! I aprofiteu aquest últims dies de rebaixes per adquirir-ne unes a més bon preu! 
Descobriu-ne la col·lecció completa aquí


______________________________________________________


Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

1 comentari:

  1. Utilitzo aquesta firma desde fa molt temps per espardenyes, i la veritat es que a a part de ser comodissimes tenen uns dissenys espectaculars. Tambe tinc unes sabates per l 'hivern i he de de dir, que la marca economica no ho es, pero val molt la pena!

    petons!
    http://www.ariadnaalberopolseres.com

    ResponElimina