dijous, 11 de juliol del 2013

Descobriments per rebaixes: Street 21

Que us pensàveu, que no havia anat de rebaixes??? Doncs si, si que hi he anat, i tot i que sempre cau alguna cosa d'última hora, crec que per aquesta temporada ja ha he complert.
Les rebaixes crec que són un període fantàstic per descobrir noves botigues, atrevir-se a entrar en aquells establiments que no saps si encaixaran amb el teu estil i deixar-se sorprendre per les seves propostes. 

Fa poques setmanes, va obrir al Carrer de Les Galanes, just davant del Colmado Baró la segona botiga de Street 21, que fins ara, ja tenia un establiment situat al capdamunt del Carrer del Fossar Vell. Personalment no hi havia tingut el gust d'anar-hi tot i que en algunes ocasions n'havia tingut intencions. Ara, amb les rebaixes tenia l'excusa perfecte per descobrir les seves propostes i de pas, estrenar nova botiga. 
Street 21, ofereix peces de roba per a dona d'un estil jove i desenfadat, a uns preus molt atractius. De fet, algunes de les peces que em vaig comprar no hi estaven de rebaixes, però tot i així, us asseguro que valia la pena: Vestidets vaporosos, de colors pastel o estampats florals, pantalons de colors clars, samarretes de tot tipus i camises a molt bon preu i accessoris i complements com bosses o cinturons i algunes peces de bijuteria, i a més el consell i l'assessorament del personal de la botiga, molt amable per cert! 
Jo vaig sortir de Street 21 amb dos vestits nous i una samarreta. Tres peces molt fresques ideals per aquest estiu: 
Un vestit curt, llis, d'un color verd molt suau, de gassa, amb un frunzit a la cintura, pràctic, còmode i versàtil, que lluiré amb un cinturó en rosa o de pell marró d'altres temporades. 




Un vestit llarg blanc, una peça que formava part de la meva shooping list de rebaixes. D'entrada un vestit que no em va atreure però posat canviava un 100%. Format pel que semblen dues peces, una camiseta sense mànigues i d'estil més esportiu, i una faldilla molt fina també en blanc, fresquet i còmode pels dies d'estiu. 





I per últim, una camiseta ample, semitransparent, de mànigues amples i coll desbocat, en un color cru. Perfecte per anar a treballar o per un look més casual. 



Que us semblen les meves primeres adquisicions de rebaixes? N'hi ha més, però ja us aniré explicant....

______________________________________________________


Ara pots seguir L'Aparador de Reus per Facebook i Bloglovin'

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada