diumenge, 9 d’octubre del 2011

Nosaltres portem els postres!


Avui ens han convidat a dinar a casa d’uns familiars i com acostuma a ser habitual els convidats porten o el vi o els postres. Aquesta vegada hem optat per portar els postres, i uns postres molt dolços que vaig descobrir fa poc.
En una ocasió una amiga que és especialista en pastissos, postres i llepoleries en general, va portar de postres un pastís exquisit! Al cap de poques setmanes els mateixos postres van tornar a aparèixer com a postres de la casa d’un restaurant de Reus, Stick, del que ja escriure, perquè realment es mereix un post.
Ara, ja he descobert on comprar aquests pastís deliciós de nata i crema catalana amb sucre cremant per sobre, gelat, tot sobre una base de pasta de full torradeta. El venen en un local, la cafeteria – pastisseria Julimar, situada al carrer Puig i Ferrater, número 7, davant del Sabeco, molt a prop del Santuari de Misericòrdia. 
El pastís té nom propi, s’anomena Sant Honoré, i pel que he pogut descobrir, el nom és en honor al bisbe de Amiens i patró dels pastissers i forners francesos.
La veritat és que és deliciós i s’ha convertit en un dels meus postres preferits, així que us el recomano! Proveu-lo, us en llepareu els dits!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada