dissabte, 1 d’octubre del 2011

L'Obrador de Tapes: Nasvi


Ja fa alguns mesos que a Reus va obrir un nou local, un obrador de tapes anomenat Nasvi, situat al Carrer Santa Teresa, 26, regentat per dos germans, el Mario i l’Àngel. El local és força petit, un taulell que ocupa bona part de l’espai amb unes enormes bombetes al voltant i unes quantes tauletes, predominant el blanc per damunt de tot. La seva situació privilegiada, en un dels carrers de vianants al centre de la ciutat, fa que puguis gaudir d’una tranquil·litat a la terrassa sense estar pendent de la remor dels cotxes passant.

Navi ens ofereix, des de meitats de maig d’aquest mateix any, una cuina nova basada principalment en crear tapes originals elaborades amb productes naturals.
A Nasvi pots trobar tapes divertides, de qualitat i diferents, receptes de cuines reconeguts i d’altres de creació pròpia.  
De la seva carta podem destacar els formatges i patés d’origen francès, els calamars amb trompetes de la mort, les seves originals i elaboradíssima patates braves, les piruletes de gambes, les mandonguilles amb sèpia, els popets encebats i la coca escalivada. Tot deliciós, amb una presentació original i molt bé de preu!
I per cert, encara no he tingut la ocasió de provar-ho, però m’han comentat que els croissants que ofereixen per esmorzar són espectaculars!!!    

Bé, aquí teniu una nova idea d’on anar a sopar aquesta nit! 


Patates Nasvi

Piruletes de gambes



Coca Escalivada


(Aquest establiment ha tancat les seves portes)

2 comentaris:

  1. Jo sí que he estat al Nasvi, i moltes vegades des de que van obrir!!! Perquè quan vas una vegada segur que repeteixes. Les tapes són boníssimes a la vegada que originals i bé de preu. Us animo a que ho proveu, sortireu contents. Relació qualitat preu i servei, perfecte.

    ResponElimina
  2. Lo recomiendo,y ahora hacen menú a 8'50 ,,se come de maravilla,,calidad precio excelente

    ResponElimina