dissabte, 15 d’octubre del 2011

Visita a Exproreus


El dimecres passat, festiu nacional, vam aprofitar per anar a visitar la “fira de fires”, l’Expro/Reus. És cert que podríem dir que es tracta d’una de les fires amb més rellevància de la nostra ciutat, però resulta difícil considerar-la una de les fires multisectorials més importants i més consolidades de Catalunya, la veritat....potser fa uns anys si, però ara mateix....sigui per la crisis, sigui pel que sigui, lamentablement, no és el mateix.
Aquest any Expro/Reus celebrà la seva 41e. Edició i és la primera en realitzar-se a les noves instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc. Engloba diverses fires, d’aquí el nom de “fira de fires”: alimentació, llar, infants, moda, oci,  i, evidentment, automoció. Realment esta força bé la separació, o, millor dit, la divisió en diferents sub-fires, tot i això, no hi ha prou expositors, no hi ha prou representació per cada una de les "fires" que fa que no deixin de ser seccions dins de la pròpia fira i fins i tot, que en alguns casos quedi reduït a la mínima expressió.
I, aquest any encara, potser el fet de realitzar-se a les noves instal·lacions ha incentivat més a alguns comerços de la nostra ciutat a expositar-s'hi. 

Si teniu en ment canviar-vos de cotxe o de moto, és una bona ocasió per anar a comparar i veure els models nous. El sector de l'automoció, o com és diria més correctament, "la fira de l'automoció" és realment el motor, si no fos per aquest, Expro/reus potser ja no existiria...
Ànims perquè l'any vinent sigui millor! i tal com apareix al cartell publicitari d'aquesta edició, puguem gaudir de... moltes coses més! I, veure una fira amb més oferta per a tots els gustos, que només cal donar un tomb per la nostra ciutat i veure que d'oferta n'hi ha de sobres. 
Pels que encara no hàgiu tingut ocasió d'anar a visitar l'Expro/Reus i, de pas, les noves instal·lacions de la FiraReus, encara teniu temps, acaba demà!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada