dilluns, 24 d’octubre del 2011

Glamour Shopping Night by MANGO a Reus



El dijous passat, 20 d’octubre, per la nit, vaig convèncer a una amiga per anar de compres per Reus. Si, si, per la nit, la botiga de Mango de Reus va ser una de les 31 escollides per celebrar el Glamour Shopping Night, una iniciativa de la cadena de moda Mango juntament amb la revista Glamour, una festa en la que podies gaudir d’un 25% de dto., de còctels Campari i de música amb un Dj des de les 19:30 a les 23:30h.
Evidentment no em podia perdre un esdeveniment com aquest a la nostra ciutat. Així que després d’una tarda bastant estressant, cap a les 22:30h vam anar a descobrir les noves propostes de la temporada, que encara no havia tingut oportunitat de veure.
Tenia certs dubtes de si finalment trobaríem la botiga oberta, però ja pujant pel Carrer Llovera se sentia la música que punxava el Dj per animar les compres nocturnes.
La veritat és que tot i ser força tard, encara hi havia moviment de gent. Vam anar mirant i remirant les diferent peces de roba de la firma: faldilles de tub, quadres d’aires british, els colors de la temporada; fúcsia, verd, taronja, negre, llanes i tweed i, prints de pell d’animals, sobretot de leopardo en roba i complements.
Ens vam passar una bona estona als emprovadors provant-nos les peces de roba que havíem escollit i després cap a la caixa a pagar les nostres adquisicions que ens vam emportar dins una bosseta de roba commemorativa de l’esdeveniment.
Conclusió: Fantàstiques compres nocturnes! mireu, mireu, el que ens vam emportar de record....  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada