dimarts, 27 de setembre del 2011

La meva estrena de Mango Touch


Mango Touch Reus. Carrer Llovera, 48

Com ja sabeu Mango va obrir a Reus una de les seves botigues de complements, Mango Touch fa uns quinze dies, i jo, ja he aprofitat que havia de fer un regalet per anar a fer la primera compra i anar a donar un cop d’ull a la botiga.
L’estètica i la decoració de l’establiment segueix la línea de la resta de botigues de la cadena instal·lades a reu del món. Entre tons càlids, destacant per damunt de tots un rosa pàl·lid, i unes grans flors pintades que aporten un aire oriental, damunt, penjats i exposats en mobles minimalistes i moderns, trobem tots els complements per aquesta temporada de tardor-hivern perfectament ordenats per colors, objectes, estils i tendències.
La meva primera compra, un regal, uns guants, de pell suau i de color vermell amb un llacet a la part del canell. Només pel packaging dels productes ja val la pena, aporta un valor afegit que fa que un simple complement es converteixi en una joieta, un regal especial i delicat. Caixetes, saquets de roba, sobres i bosses de paper de color rosa combinat amb línees i cintes de ras negres i que reforcen la marca i li aporten personalitat.
Així que ja sabeu... Ja tenim un altre local a Reus per quan haguem de regalar o regalar-nos un complement!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada