dijous, 1 de setembre del 2011

De frankfurts a collarets

Una vegada més, queda demostrat que les grans cadenes de moda aposten per la nostra ciutat. En aquest cas, és la companyia catalana Mango, que es troba en plena renovació de la marca, qui ha decidit obrir a Reus una de les seves noves botigues de la cadena Mango Touch.




Reus és una de les 19 localitats espanyoles i de part de l’estranger, on la marca ha decidit establir-se amb Mango Touch, just al costat de la botiga Mango, ja consolidada, al Carrer Llovera, en un local emblemàtic perquè durant molts anys hi ha estat ubicat un dels restaurants de la més que famosíssima cadena d’entrepans, Viena.
En ella podrem trobar accessoris com: ulleres de sol, collarets, bosses, sabates, bufandes i fulards, polseres, carteres...de col·leccions diferents a les que podrem trobar a Mango i amb un look de “semi luxe”, més exclusiu i dirigits a un segment de mercat mig-alt, per tant, de preus més elevats del que ens té acostumats la marca. 

La veritat és que la nova cadena Mango Touch sembla ser sospitosament similar al concepte de botiga pel qual el Grup Inditex va apostar ja fa alguns anys amb Uterqüe, que encara no s’ha decidit a obrir una de les seves sofisticades botigues a la nostra ciutat...però temps al temps... Per ara, si ens encapritxem d’algun accessori d’aquesta firma no ens queda més remei que arribar-nos a Barcelona, tot i que, també us informo, que Uterqüe inaugura botiga online el pròxim 6 de setembre, coincidint amb la inauguració de la resta de botigues online de les marques del Grup Inditex (com bé ens indiquen amb el compte enrere de l’aparador de Oysho al Carrer Galanes)


Mango Touch ens obrirà les seves portes el 10 de setembre. Ens veiem allí?....

Mango Touch Reus

Mango Touch Barcelona. Rambla Catalunya, 66
Inaugurada el 8 de juliol. 1r establiment d'Espanya


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada